Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Végbélben lévé dudor eredménye...

Végbélben lévé dudor eredményezket proktologiai és urulogiai panaszokat is?

Figyelt kérdés

A végbél nyílással szemben, mintha lenne egy dudor vagy valami, sikerült kitágítanom annyira, hogy letudjam fotozni és jól látszik a körvonala. Mintha valami hólyag lenne vagy én nemtudom.

A kérdésem az lenne, hogyha valoban ott van valami az eredményezhet oylan problémát, hogy űrítés után érzem, hogy kell még pedig nincs bent semmi és esetleg a pupok érzem inkább? Illetve ha van ott valami az eredményezhet urulogiai problémákat, mint a nehezen elindulo vízelés vagy állandó vízelési inger? Illetve az lehetséges, hogy ultrahangon ezt nem látták, mert pont nem azt a részt nézték, hanem a prosztatát msá szögből meg a holyagot illetve a veséket?

21/F

2021. júl. 18. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Aranyér?
2021. júl. 18. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Annak nem közvetlen a nyílásnál kellene lennie? Illetve az is eredményezhet ilyen problémákat? Ahogy néztem a neten ennek a tüneteit nem feltétlenül egyezik az én problémámmal. Illetve márcsak a helyzete miatt is.
2021. júl. 18. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Mik a végbéltályog tünetei?

erős végbéltáji fájdalom

bőrpír, duzzanat

nyomásérzékenység

székletürítési zavar, képtelenség a székelésre

vizeletürítési zavar

magas láz

tályog megnyílásakor gennyes váladékozás

2021. júl. 18. 22:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Ahogy most nézegetem a végbéltályogot az inkább kivül van, nekem meg bent a bél falon vagy inkább mögötte és ahogy nyomom látszik leginkább a dudorodás, vagyhogy közelít a nyilás fele.
2021. júl. 18. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Van belső aranyér. Lehet akár polip is. Sebész-proktológus szakembert keress fel.
2021. júl. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!