Mit vegyek a péniszgomba ellen ?
Figyelt kérdés
Kistesómnak van ezzel baja. Ő 14 éves és nem meri közölni a szüleinknek. Múltkor mikor említette és megnéztem neki és elmagyaráztam egy kis keresés után hogy mi ez szerintem megrémült mivel másnap mondtam hogy említem szüleinknek ezt és mondta hogy már semmi baja meg nagyon ellenszenvesen tagadta. Szerintem fél. Az lenne a kérdésem hogy mit vegyek neki hogy elmúljon ez neki. Előre is köszi a válaszokat.2022. márc. 11. 15:22
1/4 anonim válasza:
Doki! Sürgősen, mert komoly problémái lehetnek...
2/4 A kérdező kommentje:
De oda csak szüleim vihetik. És borzalmasan ellenkezik egyszerűen retteg. Nekem ez jött le eddig hogy retteg a szüleimtől és a dokitól is
2022. márc. 11. 15:39
3/4 anonim válasza:
Akkor is orvos. Amíg nem tudni hogy pontosan mi a baj, addig a gomba elleni krém csak árthat. A bakteriális fertőzés nagyon hasonlóan néz ki a gombáshoz, szóval ne kezeld félre.
Amit tegyél az az, hogy beszélj vele, hogy ez normális, bárki összeszedhet bármilyen fertőzést, ez által igyekezz megnyugtatni, hogy ez nem az ő hibája és a szüleitek nem lesznek mérgesek. Amennyiben pedig nem érti meg, és nem fogja fel, akkor az ő érdekében mondd el a szüleiteknek és majd ők intézkednek.
4/4 anonim válasza:
Kaneszten talan hat vagy tetran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!