Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, fél éve nincs barátnőm, maszturbálni pedig nem szeretnék. Havi 1-2 alkalommal van éjjeli magömlésem. Lehet valamit tenni azért (meszturbáláson kívül), hogy kevesebbszer történjen ez meg? Mikor felkelek egy ilyen után mindig szörnyen érzem megam.

2022. febr. 27. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerez egy nőt
2022. febr. 27. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak a kiverés a megoldás vagy szerezz nőt
2022. febr. 27. 16:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Jelenleg nincs barátnőm, mint írtam. Úgy vagyok vele, hogy majd lesz új, amikor lesz. Nem "szerzek" magamnak egyet.

Esetleg valami trükk nincs arra, hogy kevesebbszer történjen meg az éjjeli magömlés?

2022. febr. 27. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a trükk h maszturbalj ennyi…nem értem 18 éves fiatal fiú miért nem csinálja de lehet én vagyok fordítva bekötve…
2022. febr. 27. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A masztizáson kívül nincs más trükk! A természet teszi a dolgát.
2022. febr. 27. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Egészségtelenül kell étkezni, keveset enni. Viszont ekkor szex közben sem fog rendesen felállni.

Amúgy nem kell szégyenkezni az éjszakai magömlés miatt, pont hogy az a normális (nekem ma is volt reggel, sőt, annyira kívánós vagyok, hogy még kora délutáni alváskor is egy gyors durranás az alsóba), és inkább a maszturbálás miatt kell.

3 éve nem maszturbálok, és össze-vissza van magömlésem, és tök élvezetes, hogy várom, mikor lesz.

2022. febr. 27. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os nem szégyenkezek miatta, csak zavar az, hogy tiszta spermás az alsóm 2 hetente és úgy fáj a fejem, mintha ketté akarna jönni.
2022. márc. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!