Van valamilyen módszer arra, hogy megnöveljem a péniszem méretét, ha valóban kicsi? (Bővebben lent)
Azért szeretném megnagyobbítani, mert nekem valóban kicsi, és nem önbizalomhiány van a háttérben mint a legtöbb kérdezőnek akik 13 cm re azt hiszik kicsi.
Most 22 éves vagyok és gyakorlatilag 14-15 éves korom óta ugyan akkora a méretem, nem történt semmi változás. Lankadt állapotban nagyjából 4-5 cm körül van, merev állapotban pedig 9-10.
Eddigi alkalmak során sokszor problémát okozott, és az önbizalmam is lehúzza.
Milyen problémát okozott?
A női hüvely hossza átlagosan kB 10 cm. Tehát az általános teória miszerint a lányok a nagy kukit szeretik tök alaptalan.
A jó szex különben sem ezen múlik.
1
Azért amikor meglátom, hogy az afroamerikai úriember eltünteti a 24 centis husángot a 45 kilós hölgy hüvelyében, mindig eszembe jut róla amit írtál, hogy itt valaki hazudik!
Sehogy sem lehet novelni, hogy valaszoljon valaki a kerdesedre.
Ez van sajnos, el kell fogadnod
Optikai "tuning" lehetséges. Leborotválod a szőr körülötte, lefogysz és olyan kajákat eszel, amelyek potencianövelők.
A pénisz merevedése is elétrő, minden alkalommal szinte más, magyarán nem mindig egyforma a méret. Függ a fizikai, mentális állapottól, a táplálkozástól, életmódtól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!