Van olyan házi módszer,amellyel a hajas fejbőrömön,van egy nem túl nagy,zsírmirigy(Lipóma) Ezt valahogy el lehet tüntetni? Bővebben lent!
Sziasztok,köszönöm szépen mindenkinek a segítségét,előre is! :)
Ahogy fentebb olvastátok,van egy idegesítő kis zsírmirigy,a fejem tetején,(pont középen)...nem fáj,nem érzékeny stb,csak zavar...műteni nem szeretném,mert hallottam édesapámtól olyat,akinek kiműtötték,és hatalmas Lipómák jöttek ki rajta,karján mindenütt...hatalmasak...nem bírt inget sem húzni,mert akkorák voltak...:O
Sajnos ez miatt,öngyilkos is lett,Apum ismerőse...:(
Kérlek szépen írjatok,hogy kinek mi vált be,nagyon szépen köszönöm! :)
30F
Nem orvosi tanács, csak amikor nekem volt ilyen a homlokom felett pont a hajvonalnál, akkor sebész mondta, hogy ki kell műteni. De mivel nő vagyok, így halogattam a dolgot.
Egész egyszerűen naponta 1-2-szer jó erősen megnyomtam magamnak. Csak úgy simán ujjal, nem szúrkáltam tűvel vagy ilyesmi. 2-3 hónap alatt teljesen felszívódott. Nekem kb 5 forintos nagyságú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!