Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan házi módszer,amellye...

Van olyan házi módszer,amellyel a hajas fejbőrömön,van egy nem túl nagy,zsírmirigy(Lipóma) Ezt valahogy el lehet tüntetni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok,köszönöm szépen mindenkinek a segítségét,előre is! :)

Ahogy fentebb olvastátok,van egy idegesítő kis zsírmirigy,a fejem tetején,(pont középen)...nem fáj,nem érzékeny stb,csak zavar...műteni nem szeretném,mert hallottam édesapámtól olyat,akinek kiműtötték,és hatalmas Lipómák jöttek ki rajta,karján mindenütt...hatalmasak...nem bírt inget sem húzni,mert akkorák voltak...:O

Sajnos ez miatt,öngyilkos is lett,Apum ismerőse...:(

Kérlek szépen írjatok,hogy kinek mi vált be,nagyon szépen köszönöm! :)

30F

2021. nov. 17. 18:43
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Az én apukámnak a nagybátyjának,és ő lett öngyilkos...
2021. nov. 17. 18:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Házi módszerrel nem fogod eltüntetni. Nekem a karomon volt egy több évtizede. Kivették és azóta sem jött vissza sehol sem .
2021. nov. 17. 18:50
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem orvosi tanács, csak amikor nekem volt ilyen a homlokom felett pont a hajvonalnál, akkor sebész mondta, hogy ki kell műteni. De mivel nő vagyok, így halogattam a dolgot.

Egész egyszerűen naponta 1-2-szer jó erősen megnyomtam magamnak. Csak úgy simán ujjal, nem szúrkáltam tűvel vagy ilyesmi. 2-3 hónap alatt teljesen felszívódott. Nekem kb 5 forintos nagyságú volt.

2021. nov. 17. 18:58
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, ne nyomogasd, hanem menj vele dokihoz. Nincs rá sajnos házi módszer, és megkérném a hölgyet aki ide írogat a férfi egészség kategóriába, hogy fejezze be, mert sajnos hajmeresztő dolgokat tud írni mind a biológiát, orvoslást, tér- idő kontínumot meghazudtolva.
2021. nov. 17. 19:49
 5/19 A kérdező kommentje:
4.Teljes mértékben igazad van,nem bántom,nem piszkálom :)
2021. nov. 17. 20:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Holnap jön Házi dokinőm,és akkor megmutatom neki,hogy mit csináljak vele :)
2021. nov. 17. 20:17
 7/19 A kérdező kommentje:
Nekem hála Istennek,csak kb 2cm,de mindenképp megmutatom Dokinőnek,biztos,ami biztos ;)
2021. nov. 17. 20:21
 8/19 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom,hogy ebben merjek-e hinni...meg elég drága is...

2021. nov. 17. 20:25
 9/19 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy magyar,hát nem tudom...dokimnak megmutatom,hogy szerinte megérné-e :)

2021. nov. 17. 20:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
ha a youtube-on beírod, hogy head cyst, rengeteg videót hoz fel. Ha vékony falú faggyúciszta, akkor ritka esetben egyszerű felszúrással eltávolítható a tartalma. Orvos azonban nagyon egyszerűen el tudja távolítani kimetszéssel. Ennek előnye, hogy a císztazsákot is eltávolítja, így nem termelődik újra a faggyú, vagy ha epidermális ciszta volt, akkor e cisztazsák belsejének hámrétege nem termeli az újabb sejteket. #3-nak szerencséje volt, feltehetően vékony volt a ciszta fala, kirepedt és a vér által odaszállított falósejtek eltüntették, a többi felszívódott stb. Ez azonban ritka történés.
2021. nov. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!