Van olyan házi módszer,amellyel a hajas fejbőrömön,van egy nem túl nagy,zsírmirigy(Lipóma) Ezt valahogy el lehet tüntetni? Bővebben lent!
Sziasztok,köszönöm szépen mindenkinek a segítségét,előre is! :)
Ahogy fentebb olvastátok,van egy idegesítő kis zsírmirigy,a fejem tetején,(pont középen)...nem fáj,nem érzékeny stb,csak zavar...műteni nem szeretném,mert hallottam édesapámtól olyat,akinek kiműtötték,és hatalmas Lipómák jöttek ki rajta,karján mindenütt...hatalmasak...nem bírt inget sem húzni,mert akkorák voltak...:O
Sajnos ez miatt,öngyilkos is lett,Apum ismerőse...:(
Kérlek szépen írjatok,hogy kinek mi vált be,nagyon szépen köszönöm! :)
30F
Hazilag sehogy.
Ha pattanas, akkor ki lehet nyomni, ha tudod...
Ha pattanas, de kemeny, be van tokozva, akkor sehogy, azt mutettel eltavolitjak.
Zsircsomot is csak mutettel
Hát aki ezzel foglalkozikk rendszeresen,vagy nézegeti, egy idő után megszokják.
Az orvosok is igy kezdtek :)
Rákerestem.
"Papillor krém legyőzi az összes szemölcsöt és papillómát! A jelenlegi felhasználói vélemények 2021 szerint, rekordidő alatt megszabadulhat a testén lévő szemölcsöktől! A HPV doktor oldala szerint, 50%-nál több az esélye arra, hogy az élete során az ember elkapja a HPV vírust. A humán papillon vírus nőket és férfiakat is egyaránt érint. Ez a vírus többek között, szemölcsök formájában is megjelenik a bőrön. Viszont nem kell aggódni, itt van rá a megoldás! A megoldás, pedig nem más mint a Pappilor krém!"
Szóval úgy döntöttél, neked szemölcsöd van a fejeden?
majd írd meg légyszi, hogy mennyi idő alatt tüntette el a zsírmirigyedet!
Szia! :)
Igen,én is elolvastam,nagyon jó kis krém,de nekem szerencsére,csak egy kb 2 cm-es Pappilor van,pont a fejem tetején,de szerintem el fog tűnni,nagyon gyorsan,majd megírom Neked,hogy mikorra fog elmúlni! :) ;)
"hatalmas Lipómák jöttek ki rajta,karján mindenütt"
Így terjed a hülyeség, és ezért halnak meg emberek, mert a hülyeséget hiszik el ahelyett, hogy lépnének a saját egészségük érdekében.
A lipoma nem olyan, hogy kiveszed és bumm elő jön máshol.
Gyakorlatilag egy önálló, független jóindulatú daganat. Nyilván van akinek több van van akinek soha nem jön elő.
Amúgy 10 perc alatt kiszedik, utána 1x vissza kell menni varrat szedésre és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!