Mennyire gáz, ha felállt az öltözőben?
Figyelt kérdés
Pénteken testnevelés óra után öltöztem és felállt... Sokan odanéztek de nem mondtak semmit2022. febr. 28. 11:59
11/13 anonim válasza:
Valszeg a busz zötykölődése ingereli a kukit, és amiatt áll fel.nekem is volt már ilyen.
12/13 anonim válasza:
Előfordul a spontán merevedés. Okozhatja az intenzív mozgás is, meg a meztelenség érzése. Ha heteró vagy nyilván nem a többi fiúra izgulsz fel, de kiválthat az emberben maga a meztelen emberi test látványa is merevedést. Mutogatni nem kell, de minden fiú tudja magáról hogy a legváratlanabb helyzetekben is felállhat.
13/13 anonim válasza:
Kedves, Kérdező!
Amennyiben a serdülő kor küszöbén állsz vagy már benne vagy nincs probléma, mivel akkor a hímvessző bármire képes erekcióval reagálni. Ha esetleg zavar, akkor fordulj el miközben öltözöl, viszont egy férfi öltözőben szerintem nem kell dugdosni, rejtegetni mivel a többi társad is tudja, hogy ez bármikor előfordulhat.
Üdv, Patrik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!