Öltözőben kitömhetem az alsónadrágomat?
1/13 anonim válasza:
Szia ! Hát 12 évesen nem is lehet neked 10/12centinél nagyobb sőt szerintem az osztály társaid is csak cseszegetnek .Ritka dolog h ebben a korban valakinek nagy legyen rá érsz ezen stresszelni ,Énis csak egy embert ismerek osztály társam akinek 7. Osztályos korában volt 19centi mondjuk ....
2017. febr. 20. 14:48
2/13 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaim 13-14 évesek! És nekik elég nagy!
Azért piszkálnak, mert ez nem egy szokványos viselkedés. Nyugodtan öltözz át te is normálisan, és nem kell magad takargatni és ne tömd ki a nadrágodat! Az, hogy te fejletlenebb vagy náluk, éppen a korodból adódik és ezen nincs mit szégyellned. 12 évesen még biztosan ők sem úgy néztek ki, mint most.
2017. febr. 20. 15:12
Nem gondolom hogy láttad egyikét is mereven.Minden fiú pár centivel többet mond avalóságnál,ez már régi igazság.Te is mondjál többet .
2017. febr. 20. 15:13
5/13 A kérdező kommentje:
De mondhatok én 10 centis lankadt péniszt, meg állva 20 centiset, ha látják a lábam közt, hogy egy kis borsószemnyi dudor van az alsógatyámon, semmi több!!!
Rengeteg időd van még fejlődni, alakulni. Nekem 12 és fél évesen jött meg a spermám. Úgy hogy nem vesztettél semmit, az idő neked dolgozik. Akik meg ott hőbörögnek, ne adj rájuk semmit.
2017. febr. 20. 15:40
Most bocsi, hogy ezt mondom, nem szeretnék semmilyen felesleges parát kelteni benned, mert emiatt nem kell. De inkább ne attól félj, hogy a fiúk mit szólnak mekkora van neked. Ne törődj ezzel. 12 évesen van időd még bőven fejlődni/nőni. Ekkor még nem sok fiú rendelkezik a végső méretekkel.
Ha meg még nem nagy? Naés? őket miért érdekli? Nem nekik kell használni! Sok fiúnak (van esély rá, hogy az osztálytársaid közül egy-kettőnek is) is hasonló problémái vannak és ugyanúgy rejtegetik, egyeseknek ez jobban, másoknak rosszabbul megy. Csak kell tenned egy határozott lépést előre, onnantól már könnyebb lesz talán ;) Fel a fejjel.
2017. febr. 20. 16:17
8/13 anonim válasza:
Szerintem tömd ki! Átérzem a helyzeted, tudom, hogy milyen rossz látni a sok zsömlenagyságú dudort látni mások kisgatyáján, amíg neked semekkora. Addig tömd, amíg meg nem nő annyira, hogy fel merd vállalni!
Remélem segítettem!
2017. febr. 20. 16:59
9/13 anonim válasza:
Miért nem tömködsz a p..csöd alá egy felfújt lufit? Mi is azt csináltuk a gimiben. Persze ne teljesen felfujtat, mert az nagyon ciki
2017. febr. 20. 17:11
10/13 anonim válasza:
Hát... Én nem javasolnám ezt! Vállald fel!
2017. febr. 20. 17:12
További kérdések: