Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Öltözőben kitömhetem az...

Öltözőben kitömhetem az alsónadrágomat?

Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok, és eléggé kicsi a péniszem. Az alsónadrág miatt még kisebbnek tűnik. Ez irtóra zavar!!! Gondoltam valamivel kitömöm, úgy nem zavarna... Az zavar, hogy mindenki másnak milyen nagy(nak tűnik) alsónadrágon keresztül (nem szoktam bámulni!) Eddig mindig takarva magamat öltöztem, ezért piszkálnak! Vagy ruha alá felvettem a tesicuccot, de ez miatt is piszkálnak!

2017. febr. 20. 14:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én is tömtem ilyen évesen! Aztán mindenki csodálkozott, hogy mekkora, (persze nem tudták, hogy tömöm). Ez akkor ciki, ha megkérnek, hogy vedd ki és úgy mutasd meg.......
2017. febr. 20. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne tömd ki,mindenki észre veszi ha hirtelen dudorodni fog a boxered és rájönnek hogy kitömted előbb-utóbb,hisz torna óra alatt elcsúszhat a tömés, meg egyik napról a másikra nem nő ekkorát sem,akkor meg cikkeznek majd.

13-14 éveseknek meg ha 164-170 cm magasak mereven max 12-14 cm a péniszük általában az itt írták alapján.

Akiknek nagyon alacsonykák ebben a korban azok 8-11 cm írták mereven.

Szóval ernyedten ne képzelj hű de nagy méreteket.

Ráadásul a te korodban 1-2 év igen sokat számít,12-13 éves kor elején kezdődik meg átlag magas,fejletteknél a szőrôsödés,aki nagyon alacsony az éveket csúszhat ebben is.

12 és 14 éves gyerek között igen nagy különbség van ám

Ja és alapból a felnőtt férfi átlag pénisz mereven 15 cm!

Ernyedten ha húspénisze van 10 cm és felnőttekről beszélünk.

-Megvan vérpénisz ami annyit tesz ernyedten a pénisz felnőtt férfinak is igen picike pl 4-6 cm,de ha feláll többszörösére nő pl 15 cm lesz.Ez ritka.

-Meg van húspénisz ez ernyedten is nagyobb,mutatósabb pl felnőtt férfinak 10-12 cm,de ha feláll pár cm nő csak pl 15-16 cm lesz

De mekkora az a pici?

Nem lehet hogy te túlzod el?

2017. febr. 24. 19:04
 13/13 szamo77db ***** válasza:
Figyelj ide! Ne adj semmit rájuk! Azért csinálják, mert látják, hogy van részedről reakció rá. Tudom, hogy mondani könnyű, de viselkedj természetesen, öltözz át nyugodtan, ráérnek pofázni. Tégy úgy, mint ha ott sem lennének. Ez a kitömés is szerintem nem jó ötlet, mert ha véletlenül kiesik mozgás közben, abból lenne csak nagy szívatás, cikizés! És azt nem látják az öltözőben, amikor kitömöd? Vagy hogy van ez?
2017. febr. 25. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!