6. osztályos vagyok, de későnérő. Már mindenkinek megnőtt a szerszáma, nekem még nem. Mit csináljak az uszodai öltözőben?
Bizony-bizony, első válaszolónak igaza van. Mire más már örül neki majd, hogy egyáltalán vizelni tud vele, neked még akkor is állni fog, mint a cövek!
Egyébként a kis pénisznek is vannak előnyei. Én kettőre is rájöttem. Ha egy húgykövet kell kipisálni, nem mindegy, hogy egy kisujjnyi, vagy egy 30 centis péniszen kell végigküzdeni. Másrészt ha a "Más f****val verik a csalánt" mondásnak az elszenvedője az ember, akkor is célszerűbb a kis cerka. :)
Én koránt sem hiszem azt,hogy mindenkinek nagy lenne .
ha figyelemmel kisnéd ezt az oldalt ,akkor láthatnád,4/10 cm eket írnak ide.Kivétel mindig van ,lefelé,és felfelé is.
Az öltözőben vedd természetesnek az átöltözést.Az uszás végén menj zuhanyozni,akár magaddal is viheted a száraz alsót,amit ott fel veszel .Csak az első úszás foglakozás jelent neked ilyen gondot,a következőkben már ,minden természetesnek tünik .
Jah,az öltözőben mindenki az átöltözéssel van elfoglalva ,nincs idő arra ,hogy a másik pö.. nézegesse .
akkor 100% h szivatnak ha wcben öltözne xdd
am nem csufolnak nem jellemzö inkabb nagyokat nezik meg
A szekrények szembe fordulva öltözz át,így csak a feneked fog látszódni ha valaki nagyon nézegetni akarna és gyorsan öltözz.Olyan helyre állj ahol kevesebben vannak.
Vagy hosszú polóba menj és a polód maradjon fent és gyorsan amikor lekapod a nadrágod,boxert takarja a péniszed addig a felsőd,gyorsan felkapod az úszógatyát és csak ezután veszed le a pólót is.
Úszás után meg egyből vedd fel a polód és csak utána vedd le az úszógatyát és vedd fel a boxerod,gatyád.Vagy szekrények befelé fordulva öltözz át.
Persze hogy számít ennyi idősen is hogy ne legyen túl kicsi neki, hogy tart tőke,hisz mehet a szívatás,csúfolódás ha valaki eltér fejlődésben vagy bármi másban a többiektől.Beégethetik mások előtt,a lány osztálytársak előtt is cukkolhatják.Nagyon gonoszak tudnak néha a gyerekek lenni.De azoknak az eszük is csak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!