Túl nagy a péniszem a koromhoz?
Figyelt kérdés
Pubertáskorom eleje óta minden évben lemérem a péniszemet, mert érdekel mennyit nő évente. 2019 végén volt 11 cm, ma 20 cm. Kerületben 10 cm volt, most 14,5 cm. 16 éves és 174 cm vagyok. Mindenkinek ennyit nő illetve még nőni fog?2022. febr. 27. 16:19
1/9 anonim válasza:
nem túl nagy. örülj neki és kész
2/9 anonim válasza:
ez egyéni, hogy kinek mikor és mennyit nő. 18-19 éves korodig nőhet.
simán előfordul ekkora növekedés. ha folyamatosan nő, akkor még változhat simán, ha ugrás szerűen, lehet most egy körben kimaxolta a méretet. de ezt majd az idő megoldja :)
nekem egy körben nőtt nagyobbat pl. F 33
3/9 anonim válasza:
16 évesen általában már eléri a végleges méretet, de előfordulhat hogy nő még. Nem tudjuk megmondani. Örülj neki, neked nagy van. Csak tanuld meg használni
4/9 anonim válasza:
Azt nem mondhatni, hogy mindenkinek közel 10 cm-t nő két év alatt, mert ezek szerint vastagságban a másfélszeresére, hosszban pedig majdnem duplájára nőtt, ami elég ritka dolog, de szerintem is örülj neki, ha tényleg ekkora. Hogy még fog-e nőni, azt nem lehet megjósolni.
6/9 anonim válasza:
"Túl nagy a péniszem"
Ilyesmi miatt egy férfi sose aggódjon!
8/9 anonim válasza:
Ez már komoly fegyver, amivel vigyázni kell, mert fájdalmat is okozhatsz a kedvesednek. Nézd a jó oldalát, lehet vele szántani. Vagy hason fekve könnyebb lesz a napernyőt felállítani.
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit későn érő vagy. Nekem 14 évesen már 15cm volt, de utána már nem is nőtt tovább hosszra csak vastagodott. Neked meg csak 14 évesen kezdett el igazán nőni, ez teljesen normális. Mondjuk a 20cm kortól függetlenül az átlagnál jóval nagyobb, úgyhogy ritka hogy valakinek ilyen sokat nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!