Hogy van az, hogy a koromhoz képest szőrileg fejletlen vagyok, de a péniszem hatalmas?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 16:28
1/9 anonim válasza:
A méret genetikafüggő. A szőrösödést pedig hormonok irányítják. Majd beindul nálad is.
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak lehet kevesebb a szőröd alapból. Örülj neki.
3/9 anonim válasza:
Van aki szőrös és van aki nem. Genetika, és a pénisz méret is.
Az is lehet hogy későn érő típus vagy, és majd később indul be az erőteljesebb szőrösödés, de ezt előre nem lehet tudni.
4/9 anonim válasza:
Pontosan mit értesz a "hatalmas" alatt Pistike?
Most, hogy őszi szünet van, nagyon ráérsz.
Amúgy hány éves vagy, hogy a "korodhoz képest"?
5/9 anonim válasza:
Itt mindenkinek hatalmas, semmi meglepő nincs benne.
6/9 anonim válasza:
Most panaszkodsz vagy dicsekedsz ???
7/9 anonim válasza:
Láttam már ilyet és a fordítottját is, akinek nagyon korán kezdett szőrösödni, de méretre még pici volt. Egyébként az első három válaszolónak teljesen igaza van.
8/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok
Harminchoz közeledem méret átlag feletti de a szőr kevés és nagyon lassan nől vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!