16 éves vagyok, leborotváljam a nemiszervemnél a szőrt ha megyek a védőnőhőz? [16F]
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg, hogy mennem kell a védőnőhöz aki majd megvizsgálja, hogy egészséges vagyok-e és az egyik ilyen vizsgálatnál, szemrevételezi a férfiasságomat, és hát nem tudom, hogy ilyenkor illik leborotválni avagy sem.2022. febr. 14. 19:08
21/21 Dzsoki válasza:
Ezen a világon,bármi is lehet. Ettől még nem értjük,hogy egy orvos,mit vizsgál egy fütykösön? Egyébként,ne az orvos miatt,magad miatt borotváljad vagy ne! Én,nem borotválnám a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!