Őszinte kérdés felnőttként a rövid fitymafékről?
Sziasztok!
Először is szeretném kiemelni, hogy ez teljesen komoly kérdés, de lehet, hogy groteszk lesz attól, amennyire őszinte vagyok.
Pár évvel ezelőtt már rápörögtem a témára, de hagytam a fenébe, és most majdnem 30 évesen újra elkezdtem gondolkodni rajta.
Az a helyzet, hogy tutira rövid a fitymafékem, de szerintem nem annyira, hogy megérje műteni. A dilemmát az okozza, hogy lehet, hogy a szexuális életem viszont javulna a műtéttől.
Mechnaikailag a következő a dolog: nyugalmi állapotban teljesen le tudom húzni a fitymám a makk pereme alá, anélkül, hogy feszülne, vagy lehúzná a fék a makkot. Ahogy egyre tovább húzom a makk pereme alá, úgy kezdi egy idő után lehúzni a makkot, de fájdalom nincs (ilyenkor szinte teljesen kisimult a fityma a péniszen, és valamennyire lehúzódott a makk a féktől).
Ahogy egyre merevebb, úgy válik egyre kevésbé a makk pereme alá húzhatóvá, teljesen merev állapotban pedig maximum annyira tudom lehúzni, mint ahogy ezen gif-en látható:
(Perem alatt megakad, de az egész makk kint van)
Tehát a makk teljesen megszabadult a bőrtől, de az alá nem megy. Sőt, merev állapotban ilyenkor már nem is tud visszacsúszni a bőr a makkra, csak ha kicsit "alábökök" az ujjammal, hogy gyakorlatilag rásegítsem vissza a makk-ra a bőrt. Vagy természetesen akkor ha lelankad, ilyenkor viszont magától helyre áll rend.
Önkielegítésben ez nem zavar, mivel olyan technikaival csinálom, hogy a bőrt nem húzom le a makkomról.
Szex közben a dolog úgy néz ki, hogy előjáték során ha merev lett a péniszem és egyszer a makk alá került a fityma, akkor többet nem jön onnan vissza, amíg merev maradok. Tehát így zajlik az orális szex is, és az aktus is.
És akkor elérkezünk a két problémámhoz, amiért az egész kérdést feltettem és a műtéten gondolkodom. Az egyik az, hogy a lányok általában úgy szeretnék a kézi kényeztetést csinálni, hogy a bőrt fel-le rángatják makkon, perem alól vissza a tetejére, és rohadt fárasztó és ciki mindig elmondani, hogy figyu, az enyémmel ezt nem lehet, ne rángasd kézzel, maradjunk csak az orális kényeztetésnél, stb. Mit gondoltok erről?
A másik az, hogy lehet, hogy jobban élvezném az aktust, ha ezt meg tudnák vele csinálni. Esetleg ha olyan laza lenne a fitymám, hogy aktus során a hüvelyben való mozgás során is mozogna egy kicsit fel-le, az is dobhatna rajta. Nekem szeretkezés során ugyanis teljesen mozdulatlan bőr, miután egyszer merevedésem volt. Na és erről mit gondoltok?
Csináljak esetleg képet?
Sziasztok!
Koszonom a sok valaszt, holnap kuldok kepet, mert latom ez eleg nepszeru problema.
Egyebkent nekem is lelankad, ha mondjuk szex kozben ramarkol a lany es nincs rajta a bor. Vagy ha huzogatni akarja, de a bor a makk pereme alatt marad, emiatt a csupasz makkon csuszik vegig a tenyere. A fajdalomtol szinte azonnal lelankad es kezdheti elolrol a felizgatasom.
Egy kerdesem lenne foleg azokhoz, akik irtak a berepedest, szakadast.
Megpedig az a kerdesem, hogy ez hogyan fordulhat elo, a huvely nem lehet annyira szuk, hogy ilyen ellenallast csinaljon, hogy az elszakad. Max azt tudom elkepzelni, hogy valaki rangatja, es attol. :O
Aki szeretne véleményt mondani, az privátban megkereshet.
Annyit írjatok meg, hogy melyik komment a tiétek innen, hogy be tudjam azonosítani.
Nekem is ugyanilyen, mint ahogy leírtad kérdező.
Eddig nem jelentett problémát. Nem is tudtam, hogy rövid a fitymafékem, de a definíciókat olvasva rövid.
Jelenlegi barátnőm az első, és vele még nem jutottunk vad szexig. De lehet ha ilyenre kerül a sor, elszakadhat, nem tudom.
Szóval nem tudom, mivel lenne jobb, ja megműttetném. Mindenesetre kíváncsivá tett a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!