Mit lehet tenni, ha egyszerre van fitymaszűkületem, rövid fitymafékem, illetve nagyon érzékeny makkom?
Na vajon mi lehet a megoldas? Vagy orvoshoz mesz vagy szenvedsz egesz hatralevo eletedben es nem szexelsz.
Nem tudom,nekem az elso opcio jobban bejon :D
Hagyd rajta a bőrt és hagyd úgy felállni. Amikor félkemény akkor egy határozott mozdulattal rántsd fel a fitymát és megoldódnak a gondjaid. Az orvos is ezt csinálja, jobb ha ezt az ember magának oldja meg.
Vagy a másik opció a metélés. Fedetlen makkal örökre.
Inkább az első.
Elmész az urológushoz, elmondod a gondod és ő megmondja mi a megoldás. A rövid fitymafékre valószínűleg az hogy átvágja. A makk érzékenysége idővel csökken ha fogdosod, inger éri.
A fitymaszűkület a leírásodból nem tudom honnan jött, de azt is doki tudja megmondani, mert annak sem mindegy a mértéke.
Kérd ki szakorvos véleményét.
Amit pedig semmiféleképp ne csinálj az az, hogy az itteni okoskodó sarlatánok hülyeségeire hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!