Fitymaszükületem van, vagy a fitymafékem rövid?
Van valami módszer arra, hogy biztosra megtudjam melyikkel állok szemben?
Lankadtan gond nélkül mozog a fitymám. Merev állapotban kb a feléig jön minden ellenállás nélkül. Utána megfeszül. Kisebb erővel még le tudom húzni a makk 3/4 részéig. Utánna már viszont nagyon feszül. De nem tudom eldönteni, hogy fitymaszükület ez, vagy a fitymafékem nem engedi. Ránézésre a fitymafékem is feszül. 2 dolgot probáltam , hogy ameddig tudom lehuzom, és ujjal kicsit kifesziteni a fitymám, ez nem sikerült mert eléggé ölelte a makkot. a második meg, hogy lankadt állapotban makk mögé húztam és úgy merevedett be akkor viszont alatta maradt. ebből nem tudom lehet-e következtetni arra, hogy nem a fék. Azért lenne fontos mert egyrészt a virus miatt a korházzakkal nem tudom mennyire lehet tervezni a közeljövőre, másrészt meg nagyon messziről jelentkeznék be budapestre magán műtétre, és úgymond tudnom kéne miről van pontosan szó
A vizsgálatra valószínűleg el tudsz menni, de a műtétedet jó eséllyel a vírushelyzet miatt halasztani fogják. Ettől még a vizsgálatra elmehetsz, hogy legalább egy rendes szakember is véleményezze a problémád!
A leírásod alapjámn inkább fitymaszűkületed lehet. Ha mereven nem megy hátra, ne erőltesd, mert megsérülhetsz és lankadtan se húzd hátra merevedés előtt, mert ettől meg könnyen parafimózisod lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!