Tesztoszteron fokozót érdemes szedni edzés nélkül?
Figyelt kérdés
A problémám, hogy lassan 22 éves vagyok, de nagyon ritka az arcszőrzezetem és egyertélmű, hogy kevesebb a tesztoszteron szintem mint más férfitársamnak. A szexuális teljesítményem se az igazi, ezért kérdezem, hogy van-e értelme annak, ha edzés nélkül szedem.2022. febr. 4. 07:28
11/12 anonim válasza:
A kérdező tesztoszteron fokozót akar bevinni, nem tesztoszteront. Csak olyat ami a saját termelését serkenti. Amúgy igazuk van, először az endokrinológus csinálja meg a szükséges vizsgálatokat. Ráadásul kétszer is kell igazolni az alacsony tesztó szintet. Utána beszéljetek a megoldásokról. 22 évesen e tesztoszteron termelésed a csúcson kell lennie. A hormonrendszert egy igazán bonyolult, és sokszor egymásra ható rendszer. Ilyenkor a legjobb az orvos.
12/12 anonim válasza:
Én 22 évesen napi 3szor kellett h kiverjem. Jól meg is kopaszodtam mostanra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!