Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért húzódnak össze a herék...

Miért húzódnak össze a herék kulázásnál?

Figyelt kérdés
Ami azért jó, mert azután könnyebben le tudom borotválni, mivel így kisebbre összehúzódve keményebben jobban kiállnak a szőrök és nullás gép lazán viszi. De érdekelne a folyamat miértje. Miközben bármilyen meleg vagy hideg lehet, tehát nem azért. Talán valami védelmi mehanizmus, amit a székelés indít be? Pl hogy a szervezet érzi, hogy valami mozog a lyukadnál és "füled-farkad behúzza"?

2022. jan. 30. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak tippelek és valószínűleg hülyeség is. Igen, én is a védelemre gondolok. Régen az emberek gugolva ürítették a székletet, a lelógó herék könnyű préda lenne a vadállatoknak. Lehet ezért húzódnak közelebb a testhez, hogy védettebbek legyenek.
2022. jan. 30. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán felhúzódnak,mert zacsi izmai felemelik.Lehet ez az adott külső hőmérséklettől is .
2022. jan. 30. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Védelmi mechanizmus lehet szerintem is.

Ahogy írták is, régen guggolva csinálták ezt, és hogy közben ne lóghasson bele semmibe, arra az időre akkor is felhúzódnak, ha esetleg épp meleg is van.

2022. febr. 1. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

AZért az elég röhej hogy valaki mindíg a faxával van elfoglalva.

Minek kell azt mindíg nézegetni, játszani vele.

Keress egy nőt és élj férfihoz méltó életet.

2022. febr. 1. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
4es: 9 eve jo csajjal stabil kapcsolat xd de itelkezzel csak hokikiraly, csak mert kerdeztem vmit 1x az eletben. Mindig azzal elfoglalva. Nem tudtam h megfigyelsz...idiota.
2022. febr. 2. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!