A pénisz és a herék hány évesen növekednek a legjobban?
Figyelt kérdés
Egy átlagos fejlettségű tininél.2022. jan. 19. 13:26
11/28 A kérdező kommentje:
Tényleg? Hogyan kell köbcentit mérni? Megszorzom a 6-ot 3mal? Az kicsit sok xd
2022. jan. 19. 15:07
12/28 anonim válasza:
Megint te vagy a 16 éves, aki folyton a méretei miatt "aggódik", miközben a sokadik kérdés után már pontosan tudja, hogy a méretei átlag felettiek?
Ha kamuk a méreteid, mire jók ezek a kérdések? Bár erre elég kicsi esély van, de ha meg tényleg ekkora és már rengeteg választ kaptál, mit szeretnél még megtudni?
13/28 A kérdező kommentje:
A Gyakori kérdések.hu-ra ma regisztráltam :D
Nem tudom, de szerintem nem 1 16 éves él Magyarországon..
Köszönöm az eddigi normális válaszokat.
2022. jan. 19. 15:12
14/28 anonim válasza:
pl. amikor jól lóg, fogsz egy poharat, szinültig töltöd langyos vizzel és belelógatod a heréid. nem tökéletesm kicsit vonjál le belőle. így belegondolva, még jobb ha zacsi tövét összegumizod, (de azért le tudd szedni, meg ne liluljon) és ezt lógatod bele a gumiig. ez nagyjából már pontos, (persze ebben is benne van minden, mellékhere, vezetékek) utána csak meg kell mérned mennyi víz folyt ki a pohárból.
16/28 A kérdező kommentje:
A kalkulátorral kiszámoltam... 41 ml! Normális ez?
2022. jan. 19. 16:40
17/28 anonim válasza:
Az elég durván nagynak tűnik, hatalmas zacsid lehet!
18/28 anonim válasza:
az hatalmas. mérd le újra tolómérővel (ha nincs, akkor egy vonalzó is jó, lényeg hogy egyeness legyen, ne fektesd el rajta, mert nem a kerülete érdekel)
19/28 A kérdező kommentje:
De 3,7 cm így is a szélessége. A vicc az egészben hogy nincs olyan nagy zacsim..
2022. jan. 19. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!