Ez fitymaszűkület, vagy normális?
Figyelt kérdés
Szóval azt figyeltem meg már jó ideje, hogy amikor merev állapotban hátrahúzom a bőrt a péniszemen, akkor az így "felgyűrődik" a makk alatt, és szinte egyaltalán nem tudom tovább húzni. Erős szorítást, fájdalmat nem érzek, a makkra vissza lehet húzni a fitymát. Ez így egészségesnek tekinthető?2022. jan. 9. 16:16
1/12 anonim válasza:
Ha felgyűrődik és nem megy tovább, az a rövid fékre is utalhat de enyhe fitymaszűkület is lehet. Nézesd meg szakorvossal, aki majd segít eldönteni, melyik lehet a gond!
2/12 anonim válasza:
A leírás alapján én is szakorvost, jelen esstben urológust javasolnék
3/12 anonim válasza:
Mindenképpen urológus.
Szexnél hamar kidörzsölődik és szenvedés is lesz.
4/12 anonim válasza:
De hová akarnád még tovább húzni a fitymádat és miért? Ha nem érzel erős szorítást és fájdalmat, plusz a makkra simán vissza tudod húzni a fitymádat, nem hinném, hogy gond van vele.
5/12 A kérdező kommentje:
Merev állapotban csak részlegesen tudom visszahúzni, és a fő problémám az, hogy nem simul ki a bőr
2022. jan. 10. 00:48
6/12 anonim válasza:
Azt hogy érted, hogy "részlegesen tudod visszahúzni"? Ha nem simul ki a bőr, hanem felgyűrődik a makk pereme alatt, az semmiben nem akadályoz és önmagában nem jelent gondot. Vagy esztétikai problémának érzed? Szebb lenne és jobban tetszene, ha kisimulna?
7/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy "részlegesen", hogy vissza tudom húzni, de egy kicsit mintha felgyűrődve tudnám csak visszahúzni, ezért meg kell általában igazítanom, hogy kényelmes legyen.
2022. jan. 10. 00:59
8/12 anonim válasza:
Ahhoz, hogy "kényelmes legyen" nekem is meg kell igazítanom, ez még nem orvosi probléma. Ha minden más szempontból jól működik és elégedett vagy vele, véleményem szerint nincs miért szakorvoshoz menned.
9/12 A kérdező kommentje:
Esztétikai szempontból pedig nekem nincs vele bajom, h masnak lesz-e azt nem tudom, de maximum akkor műttetném meg bármimet, ha az már nagyon indokolt
2022. jan. 10. 11:42
10/12 anonim válasza:
Ha elmész szakorvoshoz ő csak indokolt esetben javasol bármikor is műtétet.
(Ha csak nem valami plasztikai dokiról van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!