Mitől van az hogy az ernyedt péniszem sokkal kisebb lett? Lehet az oka a hízás? Felszaladt vagy 20 kiló :D
Figyelt kérdés
Nem olyan régen még olyan volt mintha nem tartaná semmi és szinte mint amikor erekcióm van akkora volt csak hajlékony. Egy idő után viszont elmúlt ez a dolog és nagyon összevan húzódva egyfolytába kivéve merevedéskor.2022. jan. 9. 00:13
1/5 anonim válasza:
Hízástól optikailag összemegy. Nekem is mikor 60-70kg voltam, átlagos 15-16cm volt. Most 115kg-osan 8-9cm
2/5 anonim válasza:
20 kiló hízás nem kevés, szerintem ideje lenne tenni ellene...
Ha zsírréteg rakódik az emberre, főleg a férfiaknál jellemzően az alhasra megy, így az ott és a lágyéknál megnövekedett zsírszövet optikailag kisebbé teszi, hiszen elkezdi befedni.
Az elhízás merevedési gondokat is okozhat, illetve további szív és érrendszeri problémát is, amik szintén hatással lehetnek az erekcióra.
3/5 anonim válasza:
Van egy mondás: +10kg = -2cm
Persze ez nem pontosan így van, de motivációnak jó, hiszen -10kg = +2cm
4/5 anonim válasza:
Hideg hatására a természet így védi. A természet ezt a testrészt tekinti a legfontosabb szervnek,mert ez a fajfenntartás szerve .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!