Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetséges hogy egyáltalán...

Lehetséges hogy egyáltalán nem fog működni majd a szex az antidepresszánstól?

Figyelt kérdés
Nem rémiszgetni akarom magam, csak nemrég ért véget a kapcsolatom szóval élesben sajnos nem tudom kipróbálni magam, bár lehet nem is nagyon merném jelenesetben. A lényeg hogy valamivel nehezebben merevedek fel igaz nem sokkal, de sokkal nehezebben tudok elmenni, és sokkal kevésbé "élvezem" addig saját magamnál. Nemrég emeltük az antidepit, mert kevésnek bizonyult most jobban érzem magam, de szexuálisan félek hogy ez kiüt, és akkor az baromi ciki lenne 20-on évesen. Félreéértés ne essék, aki olyat mond hogy minek szedek, akkor ilyen gyógyszereket, természetesen nem jó kedvemből szedem, hanem az OCD miatt, amire sajnos kaptam, és megnyomorította az életemet lassan 1 éve.

2022. jan. 9. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Nem olvastad a gyógyszer betegtájékoztatóját, hogy mit ír róla? Igaz én antipszichotikumot szedek, de én a libidómnak búcsút inthettem. Nekem sajnos írta a tájékoztató a szexuális zavarokat.
2022. jan. 9. 16:00
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 Olvastam, de mivel 25 mg Anafranilnál, és 50 mg-nál se vettem észre különösebb változást, és elvileg az elején ki kéne jönnie így furcsállom hogy most még 25 mg-nál már ennyire megérezném, vagy lehet csak szimplán túlerőltetem, meg túlstresszelem azért nem sikerült, mert tegnap sikerült, csak sokkal nehezebben, és sokkal kevésbé élveztem. Régebben nagyon magas volt a libidóm ami idegesített is, mert folyton kívántam magát a szexet, és mondom hátha ez kicsit "lenyugtat". De félek hogy be fogok krepálni szexuálisan, amikor most vagyok a legjobb korban.
2022. jan. 9. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azelőtt én is olyan voltam nő létemre, hogy eléggé élveztem a dolgokat. A gyógyszer oda búcsút inthettem neki, de nem azonnal alakult ki, hanem a gyógyszerszedés 2-3 hónapja után.
2022. jan. 9. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
oda=óta
2022. jan. 9. 16:25
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 Igen nőknél is láttam ezt sajnos, csak gondolom érted hogy mire gondolok, hogyha ez örökké így maradna lehet inkább gyógyszer nélkül folytatnám tovább, vagy lehet más gyógyszer nem hozná ki nálam.
2022. jan. 9. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is elgondolkodtam rajta, nem lehet így élni, én is csak 33 vagyok és nő. Nekem sikerült felsülnöm a randipartneremnél, nem éreztem semmit mikor levetkőzött. Halál kellemetlen volt. Az érintése sem esett jól. Ha legközelebb elmegyek orvosomhoz ezt elmondom neki, és írjon más gyógyszert.

Szerintem ne stresszelj rá, helyette figyeld hogy a gyógyszer óta hogy vagy ilyen szempontból. Ha ténylegesen vissza tudod vezetni a gyógyszerre a szexuális gondokat, válts gyógyszert.

2022. jan. 9. 16:39
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 Tudod nekem vannak olyan dolgok is, hogy elhízás, dohányzás stb... de ezektől függetlenül is, most bocsi hogy így fogalmazok, de kb 10 másodperc se kellett, hogy minden működjön elég volt 1 érintés, vagy 1 szenvedélyesebb csók igaz ez a szex része, de az önmagamhoz nyúlásnál se voltak gondok, sőt inkább az volt vele a bajom, hogy "túl gyorsan" végetért stb... bocsi ha kicsit cink amit mondok, de ezt nem merem megosztani barátokkal/családtagokkal stb... kicsit elveszettnek érzem magam.
2022. jan. 9. 16:44
 8/13 A kérdező kommentje:
#6 Amúgy teljesen megértelek én is ettől félek, hogy odakerül a sor, és besülök, mert alapból a megfelelési kényszerem miatt volt már hogy a stressztől alig sikerült az akció, de hát most nem tudom hogy járnék, de lehet egy maradandó seb lenne.
2022. jan. 9. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Az elhízás és a dohányzás sem tesz jót, és ezt nem bántásból írom, hanem egészségügyi okokból.
2022. jan. 9. 16:46
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Természetesen tudom sajnos, de nem tudok egyszerre minden problémát megoldani ezért ők hátrébbszorultak nem lenne rá elég akaraterőm még. De azok nem sokat számítottak ebben a témában eddig.
2022. jan. 9. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!