Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetséges hogy egyáltalán...

Lehetséges hogy egyáltalán nem fog működni majd a szex az antidepresszánstól?

Figyelt kérdés
Nem rémiszgetni akarom magam, csak nemrég ért véget a kapcsolatom szóval élesben sajnos nem tudom kipróbálni magam, bár lehet nem is nagyon merném jelenesetben. A lényeg hogy valamivel nehezebben merevedek fel igaz nem sokkal, de sokkal nehezebben tudok elmenni, és sokkal kevésbé "élvezem" addig saját magamnál. Nemrég emeltük az antidepit, mert kevésnek bizonyult most jobban érzem magam, de szexuálisan félek hogy ez kiüt, és akkor az baromi ciki lenne 20-on évesen. Félreéértés ne essék, aki olyat mond hogy minek szedek, akkor ilyen gyógyszereket, természetesen nem jó kedvemből szedem, hanem az OCD miatt, amire sajnos kaptam, és megnyomorította az életemet lassan 1 éve.

2022. jan. 9. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha cikinek érzed, ha nem, szerintem beszélj róla a pszichológussal esetleg urológussal.

Hátha tud más gyógyszer vagy más megoldást a problémádra.

Nekem a vérnyomáscsökkentő okozott olyan gondokat, hogy állandóan ment a hasam, sem a norma flore, sem a szén tabletta nem segített, pedig 3 hétig szedtem, mire elolvastam a betegtájékoztatót illetve elgondolkoztam azon, hogy mióta van a gond, akkor jöttem rá.

Elmondtam a dokinak, írt fel helyette mást.

2022. jan. 9. 21:38
 12/13 MTamas2 ***** válasza:
Ha jól értem kényszerbetegséged van. Gondolom valami SSRI-t kaptál, pl Rexetin vagy Escitalopram. Sajnos ezek ilyenek, meg kellene próbálni keresni valamit, ami hat az OCD-re, de a cerka is működik.
2022. jan. 10. 08:37
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Rexetint valtottam Anafranilra
2022. jan. 10. 08:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!