A gyógyszeripar hatóságai,ellenőrei mièrt engednek forgalomba olyan kèszítmènyeket,potencia növelőket aminek semmi hatása nincs az ègvilágon,?
Ilyen a liderin,potemix, a szex boltokban törvènyesen kapható Kamagra ès társai..lehetne sorolni..
De egyiknek sincs semmi hajtóereje.. eleve ami ètrendkiegèszítő,hogy lehet "csodaszer"?
A viagráról nincs vèlemènyem, de hallottam már olyat,hogy az egyik ismerősömnek mentő kellett..
10-es
Köszi
Ez tiszta sor..
De ha 90%-ban kipróbálsz mindent de hatástalan,akkor az nem furcsa?
Amig lesznek olyanok akik ezeket megvásárolják gyártani is fogják.
Ezek különösebb veszélyt nem rejtenek magukban,ezért nem kell ellenőrizni sem. Abban bíznak ha egyik nem használ akkor veszel egy újabbat. A probléma nem is kenőcsben van talán .
Akár a Viagrát is mondhatnám,ha ehhez nem társul szexuális vágy,akkor ez is hatástalan marad.
A szex is agyban játszódik,a p. csak kellék hozzá !
Szerintem is minden pszichès,,èn ezt legbelül tudom. De 2022 van. Annyi mindenre van már gyógyszer akár vèny nèlkül is(szorongásokra)
Mièrt nem lehet kifejezetten erre orientálódni kicsit ès segíteni ?
Csodaszerek nincsenek. A gyógyszereket ellenőzik, a placebót nem.
Nincsen káros hatása, akkor mehet. Annyi kikötés van hogy az összetevőknek valósnak kell lenni, ráírják meg persze a csodát is.
10!
Hol volt idegbeteg a stílusa, te fsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!