Tegretol napi 400 mg és brintellix 10 mg sok? Tegretol vélemények?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 16:31
1/10 A kérdező kommentje:
Tegretol sima depresszióra; szorongasra is jó?
2021. ápr. 7. 16:32
2/10 anonim válasza:
Tegretol bem egy antidepresszáns, ezt nem adják depresszióra, sem pedig szorongásra... (400 mg nem sok)
3/10 anonim válasza:
A Brintellix sem sok. Mindkettő átlagos adag.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha antidepresszáns akkor miért nem adják depresszióra???
Nekem adta ma az orvos
2021. ápr. 7. 18:17
5/10 anonim válasza:
Azt írtam, hogy nem antidepresszáns
6/10 A kérdező kommentje:
Pszihiaterem azt mondta, h az antidepresszáns..... 😦
2021. ápr. 7. 19:09
7/10 anonim válasza:
Tegretolt epilepsziasok szedik altalaban, nekem pedig anno a duhrohamaimra irta fel az orvos. Nem voltam veszelyes, csak otthon tehetetlen duhtol magam ellen akartam mindig fordulni.
Egy bamba okor lettem tole, viszont ugyanolyan duhos voltam, ket het utan kidobtam a francba.
Antidepresszanst szedek azota, ami evekig tenyleg tok jo volt. Az orvosod maga sem gondolhatta komolyan, hogy antidepresszanst adott.
8/10 anonim válasza:
Szerintem félreértetted. A Brintellix az antidepresszáns.
9/10 A kérdező kommentje:
Ingerlekeny is vagyok mondtam neki.
Akkor lehet arra írta
2021. ápr. 7. 20:31
10/10 anonim válasza:
hangulat stabilozátor a tegretol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!