Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vazelines pénisz feltöltési...

Vazelines pénisz feltöltési gondok?

Figyelt kérdés

Péniszemet feltöltöttem vazelinnel.

Bör alá injekcioztam 5 6 ml vazelint .

Pár hnap után becsomosodott :/ most a bör alatt egy kis uj körömnyi csomó van kb . Nem fáj , de zavaró . Mi bajom lehet ebből? Talán daganat ? :O :(( (remélem nem )

2010. szept. 7. 19:13
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
4%
ezt most nem értem ...Én nekem kb 1 hónapja van benne...És nem puha benne az egész hanem itt ott megvan benne keményedve.De én úgy tudom,hogy ez a normális folymat.Vagy nemjól tudom?Segítsetek most beparáztattatok...
2012. máj. 6. 02:53
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

de hülyék vagytok, minek töltitek fel, hogy nagyobb legyen?

olvasd szeretettel

[link]

2012. júl. 12. 20:59
 23/29 anonim válasza:
3%
nyugi semmi bajod nem lesz fel fog szivódni én is fel voltam töltve am azért van ott a csomó mert nem jól masziroztad el vagy későn mikor már ki hült nekem8-10mm volt szurva és6 cm rel volt vastagabb 10,5lett most fell szívódott 2év után most20mm töltök
2014. máj. 18. 20:20
 24/29 anonim ***** válasza:
96%
nem szivodik fel soha mert idegen anyag
2014. máj. 18. 22:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet csinál annak komoly baja lesz, mindenkinél más időben jönnek a szövődmények , de nincs kivétel!! valakinél pár hón de valakinél pár év is lehet.. de a baj ugyanaz! olvassatok utána! aki belövi annak komoly következményekkel kell számolni!! NINCS KIVÉTEL!! ja és rákkeltő!! plusz ha helyre is hozzák még kisebb lesz.. ha esetleg szerencséje van és még működni is fog egyáltalán.. tehát nagyon nem éri meg!! aki olyanokat mond bla bla nekem benne van pár éve semmi gond nincs vele akkor se hallgassatok rá majd lesz neki is gondja csak még nem tudja!! orvost kérdezd meg!! NINCSEN KIVÉTEL!! előbb utóbb mindenkinek gondokat fog okozni!! megéri? olvass utána milyen veszélyekkel járhat! akár még halállal is.
2016. máj. 3. 15:08
 26/29 jacksoncr7 válasza:
28%
felszívódik....mivel gyulladás csökentő ha nem fáj és stb akor nem lesz bajod vele nekemis kb 4 éve bene van ésmár teljesen felszivdot....de veszélyes az bisztos ne próbáljah ki senki...
2016. okt. 12. 00:04
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"A vazelin kőolaj származék ha a szövetközi térbe jut nem szivodik fel"

"Es lehetsèges , hogy ràkot is okozhat..lehet van akinek szerencséje van és megùssza, de ez ritka..a többsègnek problémája lesz tőle..nemhiába járnak napi szinten az orvoshoz ezzel a problémával .

2017. szept. 7. 07:02
 28/29 007 fröccs válasza:
0%
Még nem tudják mien reaxiot vált ki a testben de merem álitani hogy teljesen veszélytelen. Nekem is be van csomosodva 3 éve van benne. Ugy volt hogy plasztikai műtéttel helyre rakatom szegeden, de monta az orvos hogy ez csak vatelin tokosodás. Amikor a kötőszövet körül zárja az idegen testet. Néha tavaró de nem látom semmilyen veszélyeit. Ezt jobb ha tölem tudjátok.sok menyiség azér feszélyes mert el zárja a vérellátását attol meg be felélyesedik.
2018. júl. 14. 17:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Helyzet?
júl. 21. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!