Vazelines pénisz feltöltési gondok?
Péniszemet feltöltöttem vazelinnel.
Bör alá injekcioztam 5 6 ml vazelint .
Pár hnap után becsomosodott :/ most a bör alatt egy kis uj körömnyi csomó van kb . Nem fáj , de zavaró . Mi bajom lehet ebből? Talán daganat ? :O :(( (remélem nem )
Nem azért kérdeztem hogy hitetlenkedjetek !
Amugy pedig saját magamnak Vazelint egy csészébe felmelegitettem felszivtam külön tüvel és külön tüvl is adtam be . Mindezt nagyon gyorsan kellet mert hamar vissza hült és akkor nem lehetet be lőni . mint mondtam 5 6 ml van bennem .ért nem ért , nem fáj semmi . több helyen oszlattam el. csak ettöl a csomotol most félek :(( . És mit ha már ugy vettem észre hogy egy része ki is ürült mert már nem olyan mint az elején a vatagság . Akki tudja mi lehet ez a csomo mi baj lehet belöle segitsenv!
Úúúú, bocsáss meg, de nem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye :( Szerintem menj minél hamarabb orvoshoz, mert ebből gondjaid lehetnek...De hogy juthatott ilyen eszedbe? Bocs, nem szemétkedni szeretnék, most már az mindegy :S Tehát menj orvoshoz NAGYON GYORSAN, tégy meg mindent, hogy valahogy helyrehozd :S
második
szval mi bajod lethet:
kajak keméyn gyulladások, illetve impotencia
ne csinaj ilyet
e hüyleség van eg yhülye kitalta:ok vastagasbb lesz
de enyi, meg begyulad használhatatlan lesz
szval ne ilyet senki
köszi a normális válaszokat !
vajon ha szednék gyulladás csökkentöt az segitene ? kiürülhet belölem ?
Ahogy olvastam más 30 ml tesznek bele én csak 5 ml -t tettem lehet rá esély ? :( ez a mütétes dolog nagyon rossz .. még olvasni is :(
rábasztál nagyon csúnyán
mire volt jó ez az egész
keresd fel Kelemen dokit, mit tud vele kezdeni
Elhiszem, hogy szar, de valószínűleg VAN rá esélyed, hogy megjevítsd, ezért MENJ ORVOSHOZ, MINÉL HAMARABB.
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!