Vazelines pénisz feltöltési gondok?
Figyelt kérdés
Péniszemet feltöltöttem vazelinnel.
Bör alá injekcioztam 5 6 ml vazelint .
Pár hnap után becsomosodott :/ most a bör alatt egy kis uj körömnyi csomó van kb . Nem fáj , de zavaró . Mi bajom lehet ebből? Talán daganat ? :O :(( (remélem nem )
2010. szept. 7. 19:13
11/29 A kérdező kommentje:
Mihamarabb el megyek orvoshoz !!!
köszi mindent !
2010. szept. 8. 21:27
12/29 anonim válasza:
halod azonal meny orvoshoz és ne probáld meg magad meggyogyitani ez nem viccc és minél tovább vársz és huzod az időt anál roszabb lesz ugyhogy meny el orvoshoz azonal!!!!!!!
13/29 A kérdező kommentje:
Elmentem és elkültdtek vérvételre hétfön meg urulogushoz..
2010. szept. 10. 17:19
14/29 anonim válasza:
ha van eredmény jelezd plz :D hagytanuljanak a hibadbol :D
csáó
15/29 A kérdező kommentje:
Na szóval az urulogus azt mondta mivel hamar el mentem nem lessz semmi baj . Nem gyulladás hanem a vazelin összegyurodott . Viszont inkább kint mint bent . ruitin mütéttel eltávolitság . Szerencsére bajom nem lessz .:)
2010. szept. 13. 15:16
16/29 anonim válasza:
Basszus, hogy lehet egy ilyen műtét rutin?
Ilyen sokan vagytok?
:D
17/29 anonim válasza:
nem tudtad elterjed szokás ez az üg ynvezet "át megyek sittesbe" technika xd
szval röviden sokan csinajak és sokan jarjak meg :D
de aki ... válllja is amit kap
18/29 anonim válasza:
:D Amikor betöltötted utána rá el kell masszírozni,hogy a csomók eltünjenek!!!De ismert,hogy a vazelint azt gyulladáscsökkentőnek használják!Nekem is van benne és semmi baja már 3éve benne van:DDDD
19/29 anonim válasza:
Mért a vazelinnak nem kell alapból meg keményedni benne?Puhának kell lennie?
20/29 anonim válasza:
nem ürülki és menj dokihoz kifogja szedni de rosz hir ha h valoszinüleg 4-5 év és impotens leszel hala hülyeségednek megérte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!