Prosztata gyulladásra kinek milyen gyógyszert írták fel és mennyi ideig kellett szedni?
Az urológusok először csak rutinból írnak fel gyógyszert,Ez viszont nem mindig jön be.Ekkor vizeletből baktérium kitenyésztés csinálnak.
Ha megtalálják a kórokozót,ami viszont elsőre nem mindig sikerül,azt is közli a labor,mely gyógyszerek hatásosak erre.Ezekből választ a doki. P.gyulladásnál nagy adagokat kell beszedni,úgy nevezik a baktériumokra lökés szerűen kell hatni.Pl.reggel 2,este is 2 .
Ez kb 5 napi adag.Ha nem elég,újból írnak fel. Ha elmúlt,még utána is írhat fel a doki pár napig egyet.
Egyébként a gyógynövények boltjában lehet venni a "kisvirágufüzike"
tablettát,vagy teát.Ezt is ajánlják az urológusok.
A prosztata betegségektől irtóznak az urológusok legjobban.
Nagyon nehéz megtalálni az okot egy gyulladásnál.
Egy urológus prof. osztott meg a rádióban ilyen történetet.
Már gyógyultnak kellett volna lenni a betegnek,de beteg tünetei nem múltak el.Minden labor vizsgálatot elvégeztetett. Voltak 3-4 hónapos szünetek mikor a beteg tünet mentes lett.Aztán kezdődött minden előről.Közben teltek az évek is.A prof úgy gondolta nem adja fel a küzdelmet. Betegét akkor is berendelte labor vízsgálatra mikor teljesen tünet mentes volt. A labor eredményeket mindig hasonlitotta egymáshoz. Már a 11.év volt,betege hónapok óta tünet mentes,de elküldte laborba vizelet baktérium kitenyésztésre .
Ez a labor vizsgálat hozta meg az eredményt .Most volt bent az a baktérium ,ami eddig nem volt található. Erre adott gyógyszert,és a betege nem csak tünet mentes,hanem gyógyult is lett.
A prosztatában a baktériumok hónapokig szunnyadnak,aztán hirtelen aktivizálják magukat.
De manapság hol lehet ilyen lekiismeretes orvost találni ?
Sem az égen ,sem a földön. Ezt egy orvos mondta nekem,mikor egy hatékony injekció felirását kértem tőle. Akkoriban csak neves sportolóknak járt.Aztán csak beszereztem,meg is volt lepődve .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!