Mi lehet az oka ennek?
Figyelt kérdés
Csak akkor tudok elélvezni vagy egyáltalán csak akkor élvezem, ha izgatom/izgatják a péniszem, ha alul, a gátizomnál megfeszítem. Tehát az nem megy, hogy csak el vagyok lazulva, nem működtetek tudatosan semmilyen izmot, csak hagyom működni magától.
Gyulladás okozhatja? Elvileg volt, de ma már nem kimutatható, és komoly antibiotikum-kezelésen estem át. A húgycsövem még mindig fáj végig hosszában, ez egyszerűen nem tudom, mitől lehet, nagyon régóta van.
2021. dec. 18. 11:08
1/3 anonim válasza:
Nincs krónikus prosztatagyulladásod?
2/3 A kérdező kommentje:
"Elvileg volt, de ma már nem kimutatható, és komoly antibiotikum-kezelésen estem át. "
2021. dec. 18. 16:41
3/3 anonim válasza:
Javaslom, hogy keresd fel újra a kezelőorvosodat és mond el neki is a panaszaidat. Az én urológusom azt mondta a krónikus prosztatagyulladásra, hogy nem minden esetben gyógyítható teljesen, vannak akiknél vissza-visszatér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!