Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meddig tart az érzékenység...

Meddig tart az érzékenység körülmetélés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4,5 hónapja volt lézeres TKM-em egy debreceni magánklinikán.

Teljes szűkület miatt kellett, így nem volt más választásom.

Ezelőtt még soha nem volt szabadon a makkom, így az is hatalmas fájdalommal járt amikor a doki lehúzta a figymámat és elkezdte lefertőtleníteni. Az érzékenységre azt mondta, hogy 2-3 hét és elmúlik.

Azóta eltelt 4,5 hónap, szép munkát végzett, esztétikusan begyógyult minden sebem, de a makk érzékenysége azóta is fenn áll és bekötés nélkül nem tudom hordani.

Valakivel történt már hasonló eset vagy tudnátok tippeket, praktikákat adni, hogy mit is kellene vele csinálnom, hogy ez elmúljon?

Mert így még használhatatlan is.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2021. dec. 15. 18:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából változó ez szerintem, nekem fitymával sem volt érzékeny, ha fürdés után hátra húztam simán letöröltem törülközővel. 19/f
2022. jan. 1. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokan sipítanak hogy érzékeny a makkjuk pedig csak picsogás helyett meg kellene érinteni néha.

Az ilyen srácokkal mi lesz egy vaginába hatoláskor? Vagy amikor szopják őket végig fogják üvölteni? (Azt a 4 másodpercet ami után a csaj otthagyja őket.)

2022. jan. 4. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:

1789-ben Párizsban levágták az emberek fejét. Senki nem panaszkodott utána, hogy fáj a feje.

Nyugaton már akkor is előbbre jártak!

júl. 31. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!