Körülmetélés utáni érzékenység?
Sziasztok! Tegnapi nap volt TKM-em. A műtét teljesen rendben zajlott, egy magánklinikán csinálták. A mai nap vettem le a kötést, ahogy a doki ajánlotta, azóta egész nap szabadon van és 2x kamilláztam, ahogyan az elő van írva. Új kötést még nem raktam rá, hisz a doki azt mondta nem kell kötést cserélgetnem, csak vegyem le a műtét utánit másnap és hagyjam szabadon. A gond ezzel az, hogy olyan eszméletlenül érzékeny a makkom, hogy ordítani tudnék ha hozzáérek. Így nem is nagyon tudom, hogy fogok tudni aludni. Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, akinek szintén ilyen extra érzékeny volt a makkja? Van rá esetleg valamilyen technika?
Válaszokat előre is köszönöm!
17/F
2*
te aztán nagyon humoros vagy
Tom994
Köszi a választ, igen így tettem. Elég körülményes volt, de sikerült valamennyit aludnom. Remélem az érzékenység javulni fog.
Sajnos ez ilyen, elvégre annak a résznek alapvetöen nem kellene 24/7-ben szabadon lennie. Idövel elmulik az érzékenység. Addig gyanus hogy zöbbször hámlani is fog a makkod, a bör pedig idövel valamivel durvább lesz rajta. Sokat nem tudsz ellene tenni, de biztos hogy javulni fog. Gobdolj csak arra hogy ha nem javulna akkor majdnem minden amerikai fiú/férfi viccesen járna minddn nap az utcán. :)
Kitartást, idövel jobb lesz!
8*
Köszi szépen a megnyugtató választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!