Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés utáni érzékenység?

Körülmetélés utáni érzékenység?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnapi nap volt TKM-em. A műtét teljesen rendben zajlott, egy magánklinikán csinálták. A mai nap vettem le a kötést, ahogy a doki ajánlotta, azóta egész nap szabadon van és 2x kamilláztam, ahogyan az elő van írva. Új kötést még nem raktam rá, hisz a doki azt mondta nem kell kötést cserélgetnem, csak vegyem le a műtét utánit másnap és hagyjam szabadon. A gond ezzel az, hogy olyan eszméletlenül érzékeny a makkom, hogy ordítani tudnék ha hozzáérek. Így nem is nagyon tudom, hogy fogok tudni aludni. Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, akinek szintén ilyen extra érzékeny volt a makkja? Van rá esetleg valamilyen technika?

Válaszokat előre is köszönöm!

17/F

2021. szept. 17. 19:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%
Ez csonkítás egy modern formája, csak kivételesen ritka egészségügyi okok miatt lehet ajánlható, máskülönben azt is irhatnád, lábak nélkül nem lesz többé büdös a talpa.
2021. szept. 22. 15:56
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

21.marhaságot írsz...

A nők jobban szeretik a tiszta,ápolt péniszt.. körülmetélten tökéletesen tisztán lehet tartani.. imádnak a nők rácuppanni az ilyen hímtagra..

Míg a bőrös lőcsön a bőr alatt felszaporodik a túró ami aztán bebüdösödik.. így lesz belőled büdösfszú.. a nők szerint.

2021. szept. 22. 16:08
 23/26 anonim ***** válasza:
67%

22-es. Te írsz marhaságot. Ne általánosits, azért mert van 1-2 debil aki nem figyel a higéniájára, az még nem jelenti azt hogy minden férfinek aki nincs körülmetélve büdös a farka.

Utálom amikor az emberek ész nélkül általánositanak. Ez olyan mintha azt mondanád hogy az összes kutya emberevö, csak azért mert van 1-2 ami már harapott meg embert....

2021. szept. 22. 16:39
 24/26 anonim ***** válasza:
39%

23as arról nem is beszélve, hogy sokkal többször gyullad be a farka annak, aki nincs körülmetélve, pontosan a higiénia hiánya miatt.

Igénytelenek az emberek, nem húzkodja hátra a bőrt, mert kellemetlen meg jóvanaz úgy, nem mossa meg.. a nők meg hánynak...

2021. szept. 22. 16:45
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos?
2021. okt. 3. 00:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Remélem szépen legyógyult amióta kérdezted. Az érzékenység fokozatosan csökkenni fog. Ha jól emlékszem nekem 2-3 hónap volt mire a műtét előtti állapot visszatért. Addig sokszor félig merev pénisszel voltam kénytelen együtt élni. Persze ez mindenkinél más és más.
2021. okt. 6. 20:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!