Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés utáni érzékenység?

Körülmetélés utáni érzékenység?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnapi nap volt TKM-em. A műtét teljesen rendben zajlott, egy magánklinikán csinálták. A mai nap vettem le a kötést, ahogy a doki ajánlotta, azóta egész nap szabadon van és 2x kamilláztam, ahogyan az elő van írva. Új kötést még nem raktam rá, hisz a doki azt mondta nem kell kötést cserélgetnem, csak vegyem le a műtét utánit másnap és hagyjam szabadon. A gond ezzel az, hogy olyan eszméletlenül érzékeny a makkom, hogy ordítani tudnék ha hozzáérek. Így nem is nagyon tudom, hogy fogok tudni aludni. Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, akinek szintén ilyen extra érzékeny volt a makkja? Van rá esetleg valamilyen technika?

Válaszokat előre is köszönöm!

17/F

2021. szept. 17. 19:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, igyekszem beszámolni majd a változásokról. :)
2021. szept. 19. 16:20
 12/26 anonim ***** válasza:

Uhh fedetlen makkal egy hátrahúzva tartás próba során max 4 métert sikerült megtennem és nyüszítve húztam vissza rá a fitymát.

Egyszer kipróbáltam még a farmeros technikát. Olyan helyen ahol nem jár senki (határban) hátrahúzva megrogzítve a makk és rá farmer alsó gatya nélkül és futás!

50 méter után estem össze....

2021. szept. 19. 21:56
 13/26 A kérdező kommentje:
Most járok a műtét utáni 4. napon, a sebek nagyon szépen gyógyulnak, de a makk érzékenység még egy cseppet sem változott. Jelenleg ott tartok, hogy kimentem átvenni a futártól egy csomagot és bömbölve ültem utána az ágy szélén míg elmúlt a fájdalom. Tényleg nagyon elveszettnek érzem most magam ebben, félek, hogy ez örökké így fog maradni….
2021. szept. 20. 12:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Alakulni fog. Bár én kéz hétig kötésben mászkáltam, mert a dokim ezt írta elő. Nyilván azt kövesd, amit az orvosod mondd, ez csak egy tanács.
2021. szept. 20. 14:02
 15/26 A kérdező kommentje:

14*

neked is ennyire érzékeny volt?

2021. szept. 20. 14:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Igazából nekem csak a "hegye" érintkezett a gatyával, amit nem kötöztem, az nagyon érzékeny volt napokig. Aztán fokozatosan elmúlt, nem is figyeltem rá. De melózni nem tudtam menni egy hétig.
2021. szept. 20. 14:39
 17/26 A kérdező kommentje:
A mai reggelre elkezdett hámlani a makkom, de nagyon durván. Gondolom ez csak jót jelent.
2021. szept. 22. 10:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez természetes, még párszor lesz ilyen, mire megerösödik a bőr azon a részen. Nem arra lett kitalálva hogy 24/7 szabad legyen.
2021. szept. 22. 12:58
 19/26 A kérdező kommentje:
Remélem így ez az extra érzékenység is lassan múlni fog.
2021. szept. 22. 14:54
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Egészségeses lesz a pocsod ezután, nyugi. Nem fog beragadni a túró a bőr alá, tudod tisztítani, mosni majd.

Sokkal higénikusabb így.

2021. szept. 22. 15:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!