Körülmetélés utáni érzékenység?
Sziasztok! Tegnapi nap volt TKM-em. A műtét teljesen rendben zajlott, egy magánklinikán csinálták. A mai nap vettem le a kötést, ahogy a doki ajánlotta, azóta egész nap szabadon van és 2x kamilláztam, ahogyan az elő van írva. Új kötést még nem raktam rá, hisz a doki azt mondta nem kell kötést cserélgetnem, csak vegyem le a műtét utánit másnap és hagyjam szabadon. A gond ezzel az, hogy olyan eszméletlenül érzékeny a makkom, hogy ordítani tudnék ha hozzáérek. Így nem is nagyon tudom, hogy fogok tudni aludni. Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, akinek szintén ilyen extra érzékeny volt a makkja? Van rá esetleg valamilyen technika?
Válaszokat előre is köszönöm!
17/F
Uhh fedetlen makkal egy hátrahúzva tartás próba során max 4 métert sikerült megtennem és nyüszítve húztam vissza rá a fitymát.
Egyszer kipróbáltam még a farmeros technikát. Olyan helyen ahol nem jár senki (határban) hátrahúzva megrogzítve a makk és rá farmer alsó gatya nélkül és futás!
50 méter után estem össze....
14*
neked is ennyire érzékeny volt?
Egészségeses lesz a pocsod ezután, nyugi. Nem fog beragadni a túró a bőr alá, tudod tisztítani, mosni majd.
Sokkal higénikusabb így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!