Körülmetélés után makk érzékenység?
Figyelt kérdés
Már többször begyulladt a fitymám, a körülmetélésen gondolkozom, mint végső megoldáson.
A műtét után meddig lesz érzékeny a makk? És ha nagyon kellemetlen az érzékenység, akkor mit lehetne tenni?
2019. febr. 21. 03:58
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én a magam példájából tudok kiindulni. Amikor elvégzik a műtétet, azt úgy kell időzíteni, hogy szabadságot veszel ki vagy ha iskolába jársz, a szünet idejére.
Egy hétig volt érzékeny, akkor annyira, hogy a mozgásomban is korlátozott. Napjában többször is kamillás vízben áztattam és kíméletesen öltöztem, lazább alsó és bebugyoláltam-betét, vatta vagy bármilyen puha dolog jó. És persze volt nálam fájdalom csillapító is. Egy hét után már gyorsan elkezdett javulni, nem volt gond többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!