Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj ha 18 evesen nem volt...

Az baj ha 18 evesen nem volt baratnom?

Figyelt kérdés
Az van hogy 18 eves vagyok es mar lassan 19 es már es bele gondoltam hogy még soha nem volt baratnőm és nem csokoloztam, nem szexeltem, semmi ilyen dolog nem volt velem es olyan kinos mikor a haverjaim csajokrol beszelnek es olyanokat mondanak, oszt en azt se tudom milyen erzes egy csajjal lefekudni, es azert nem volt meg senkim mert ronda vagyok, az egesz suli ezt mondta a szemembe lanyok, fiuk, es hiaba probalkozok nem sikerul es hiaba irjatok higy ugy is lessz egyszer.. nem lessz tudom en es hiaba irjatok hogy en nem akarom, oda megyek egy lanyhoz es meghuzza magat es elmegy nem sikerul nekem, es olyan szar amikor arrol beszelnek higy hogy megbasznak xy csajt fuuu

2021. dec. 13. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt odatetted!
2021. dec. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!