Az van hogy 18 eves vagyok es mar lassan 19 es már es bele gondoltam hogy még soha nem volt baratnőm és nem csokoloztam, nem szexeltem, semmi ilyen dolog nem volt velem es olyan kinos mikor a haverjaim csajokrol beszelnek es olyanokat mondanak, oszt en azt se tudom milyen erzes egy csajjal lefekudni, es azert nem volt meg senkim mert ronda vagyok, az egesz suli ezt mondta a szemembe lanyok, fiuk, es hiaba probalkozok nem sikerul es hiaba irjatok higy ugy is lessz egyszer.. nem lessz tudom en es hiaba irjatok hogy en nem akarom, oda megyek egy lanyhoz es meghuzza magat es elmegy nem sikerul nekem, es olyan szar amikor arrol beszelnek higy hogy megbasznak xy csajt fuuu
Ha lejárattak a suliban akkor ott nem sok esély van már talán.
De egy új terepen (net) lehet esélyed.
2021. dec. 13. 22:00
2/11 anonim válasza:
Először tanulj meg helyen írni. Ez a csajozásnál is jól jön. Egy online társkeresőn elküldesz egy olyan szintű levelet, mint amit fent írtál, akkor ne csodálkozz, ha nem jön össze a csajokkal.
Nem lessz, hanem lesz. Nem bele gondoltam, hanem belegondoltam. Tagold a szöveget. Vannak írásjelek, ékezetek, mondatok, bekezdések. Ezekkel ismerkedj. Olvass könyveket.
2021. dec. 13. 22:04
3/11 anonim válasza:
Nekünk nem baj! Te pedig döntsd el magadnak! :)
2021. dec. 13. 22:16
4/11 anonim válasza:
Semmiről nem késtél le.
2021. dec. 13. 22:22
5/11 anonim válasza:
Mai vilagban mar igy megy h fullos vagy ugy nezel ki mint 1 török van ha nem nincs.
De lenyeg siman lehet nöd ha akarod annyi lejebb adod szintet
2021. dec. 14. 08:21
6/11 anonim válasza:
keress egy csúnya lányt,aki nem tetszik,és barátkozz,haverkodj vele. aztán ne csodálkozz rajta hogy egyszer csak lefeküdtetek egymással és nagyon élvezted. aztán gátlásaid a szebb lányokkal is elmulnak. aztán keresgélj szebbek közt ,hátha lessz aki anyira jól szexel mint a csunyább lányok
2021. dec. 14. 09:51
7/11 anonim válasza:
Tinder - ott nem az arcod fog számítani. Aztán a tűzkeresztség után már magabiztosan kezdődhet a vadászidény. A legfontosabb, hogy higgy magadban, mert különben senki más nem fog! A belső szépség egyébként is fontosabb.
2021. dec. 14. 17:14
8/11 anonim válasza:
Ez miatt sose aggódjál. Ennyi idősen nekem sem volt még.
2021. dec. 14. 17:56
9/11 anonim válasza:
Az a jó ha nincs.
2021. dec. 15. 23:22
10/11 A kérdező kommentje:
2/9 előszőr inkább te tanulj meg írni!!!!!
Nem úgy irjuk, hogy ,,Tanulj meg helyen írni” hanem Tanulj meg helyesen írni. Előbb gondold meg mit írsz aztán oktas ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!