Yoshimitcu kérdése:
Hús evèstől miért fingok sokat és büdöset?
Figyelt kérdés
Ha húst eszem olyan mintha szinte folyamatosan finganek, saját magam nem bírom elviselni. Lehet nem kéne húst ennem mert nem tudom rendesen megemészteni, és belém rothad? Ha nem eszem húst egy darabig akkor nincs sok büdös gáz.2021. dec. 8. 12:15
11/19 anonim válasza:
#10: a munkahelyemen nagyon sok a vegán, multkor számolgattam, csak akiről tudom, 20% feletti az arányuk.
Mindegyik szójás húspótlókat (vagy néha szeitánt) töm magába, mikor együtt ebédelünk.
12/19 anonim válasza:
Nekem sérültek az emésztő enzimjeim, mert hasnyálmirigy gyulladásom volt. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon nehezen emésztem meg a húst, de ugyanígy a puffasztó zöldségeket is. Nálam ez a gond. Lehet, hogy neked is lehet valamilyen probléma az emésztéseddel.
13/19 anonim válasza:
11, elhiszem. De pl én sem szoktam húst enni csak havi 1-2 alkalommal, de a szójától pl írtózom, szerintem undorító:D A szejtánnak sem látom sok értelmét. Szóval se én, se a párom nem eszünk ilyeneket. Innen a tapasztalat.
14/19 anonim válasza:
szoja televan ösztrogennel nem igazan jo a férfiaknak am se
15/19 anonim válasza:
Ráadásul ha nem fűszerezed meg, se íze, se bűze. Olyan mint Besenyő Pista bácsi térfogatfőzeléke:D
16/19 anonim válasza:
Azért ennyire büdös,hogy a süketek is élvezhessék.
17/19 anonim válasza:
Én minden nap eszek húst, kétszer is és még csak nem is szellintek soha.
Neked valami bajod van.
18/19 anonim válasza:
Nem lehet hogy dög volt már mikor megetted?
19/19 A kérdező kommentje:
elég trágya íze vót
2021. dec. 10. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!