Az olaszok miért nem kómásak mindig a sok tészta evéstől?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 22:54
1/6 anonim válasza:
Mert a bélflórájuk direkt a spagettire húsgombóccal-ra specializálódott.
2/6 anonim válasza:
Mert nem esznek sok tésztát, náluk nem egy púpos nagy tányér egy adag.
3/6 anonim válasza:
Azért, mert ott teljesen más összetevőkből vannak az ételek, nem a szemetet hordják oda, mint pl. Mo-ra. Amikor 1 hétig ott voltunk, kilószámra zabáltuk a pizzát és a tésztát, amikor hazajöttem, 1 kilóval kevesebb voltam. Erről ennyit.
"Mert nem esznek sok tésztát, náluk nem egy púpos nagy tányér egy adag."
Francokat, dehogynem, sőt még előételt és más egyebeket is esznek.
4/6 anonim válasza:
Nem ismered az olasz konyhat. Ez a sok junk food nem olasz konyha.
5/6 anonim válasza:
Hány olasz fogást soroljak, aminek köze sincs a tésztához?
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam de most, valahogy úgy érzem, hogy a lepontozott 3. válaszolóval értek leginkább egyet.
Bár nem az volt a kérdésem, hogy mitől híznak/nem híznak, utánanéztem és valóban más összetevőkből készítik a tésztáikat.
2020. aug. 28. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!