Lehet valami bajom ennyi evéstől?
Elfogyott a megtakarításom
Szóval kb 40 ezer ft-ból kell ennem jövőhónapban.
Melóhelyen van egyszeri étkezés. Se reggelit se vacsorát nem akarok venni csak max hétvégére..
Fogalmam sincs hogy bírom ki a májusi fizuig :/
Ide is + vonatbérletet kell vennem, mert innen nem indul céges busz.
Vifon zacskós levesre gondoltam mert az a legolcsóbb mától vhogy ezt a 2 hónapot ki kell bírjam minimális evéssel :/
Hát majd megérdeklődöm, hogy ha nem tudom megenni akkor hazavihetem-e :/
Az mégiscsak napi 2 kajálás
Sose voltam ilyen helyzetben :/
Arra gondoltam kenyeret sütök magamnak mégis olcsóbb
Nem voltam, mert lány vagyok.
Mellesleg nem lesz köpeny...
De mindegy majd megoldom
A melóhelyen szerencsére eszel meleg ételt, ami elég.
Zsemle:
Vagy kenyeret is süthetsz.
Amit nem használsz fel azonnal, fagyaszd le mert úgy eláll egy hónapig is simán.
2-3 adagnyi ételt főzz pl paprikás krumplit, vagy valamilyen kiadósabb főzeléket, amiből a maradékot szintén fagyaszd le, úgy következő hétvégén is megoldott napi egy meleg ételed.
Far-hátból tudsz pörköltet főzni (én mindig abból szoktam, mert szaft-ízre jó, a húst meg nem esszük meg sosem) házi nokedlival.
Kenyérlángos/pizza vagy egy foccaccia is finom és olcsó, hisz a tészta liszt, élesztő, víz, só. Feltétnek meg nem kell sokminden.
Kecsöp, olcsóbb szalámi valami egyszerű sajt. Tejföl, vöröshagyma kis fűszer.
Nem a legtutibb, de ebben az időszakban oké lesz.
Krumplikása is filléres étel, akár maradék krumplipüréből is. Összedolgozod kis liszttel, elsimítod egy tűzálló tálban, ropogósra sütöd.
Eheted tejföllel, de én pl csak meglocsolom zsírral (vagy olajjal :D), legolcsóbb kefírrel és rengeteg borsot szórok rá.
Ugyanígy kukoricagrízből készíthetsz puliszkát, kását, polentát. Laktató és olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!