Nemiszerv körüli borotválás után vöröspöttyök és pattanás szerű kiütések elfognak múlni?
elmulik. Annak erdekeben, hogy kovetkezokor ne legyen ilyen van par alapszabaly.
1. Kizarolag erre a celra hasznalj egy jol vago borotvat. Ne hasznald maset.
2. Amikor borotvalod mindig a szor novesenek iranyaban huzdd, sosem szembe.
3. Mindig vizesen, zuhany alatt borotvald, sosem szarazon.
4. Borotvalas utan kend be valamivel. Nekem leginkabb a babaolaj vagy koromviragkenocs vagy valamilyen olaj jott be. Akar sima olivaolaj is. NE kenj ra borotvalkozas utani szeszt vagy egyeb cuccot.
Ezeket ha betartod kb nem lesz gond. :)
Mindenképpen borotvahabbal borotváld!
Egyik nap elfelejtettem rátenni magamnak,na és akkor kaptam szörtüsző gyulladást,és az egy pattanás szerű dudorodás,kicsit fáj is ha hozzányúlok.van akinek a csiklójánál jön ki,az enyém még a Jobbik eset,ott van ahol kezd kinőni előrről felülről a szőr,van akinek a fenekénél is jön ki pattanás,először azt hittem hogy az.borotvahabot feltétlenül használjon mindenki,ne jártatok úgy mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!