Mi most a férfi fanszőrzet divat, ha lehet egyáltalán divatról beszélni e téren? Korosztályok között van eltérés? Mit preferálnak a srácok magukon és mit várnak el a nők?
Ilyenkor kicsit mindig kiakadok, meleg vagy? Erre rángatod?
Ha nekem minden nap gyantázva van akkor neked is?
Vagy micsoda?
Én úgy szoktam, hogy zacsit leborotválom teljesen és hagyok egy kis négyzet alakú "vonatalat" a tövénél, amit ollóval rövidre vágok (max 1-2 cm-re)
16F
Igazad van kerdezo, itthon nagyon sok a megfelelesi kenyszerbol cselekvo. Sokaig en is ezert borotvaltam a honaljamat, de mar vagy egy eve meghagyom.
A kerdesre valaszolva nekem termeszetes lent es eleg szörös is, de ez a ritkabb a korosztalyomban (20-25). Inkabb csupaszra szedik vagy rovidebbre nyirjak, de paran meghagyjak teljesen.
Nekem full csupasz mindenhol, én így szeretem divattól függetlenül. A csajoknak eddig mindig bejött. Senki sem kérte hogy növesszem meg a szőrt. :)
Punciban is a full csupasz a kedvencem, de ha van egy kis szőr az is elmegy.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!