Nèha amikor le borotválom a gyìk mellet,fölött akor kicsit piros es viszket ez normális?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 07:55
2/10 anonim válasza:
Mi az a gyík mell? XD úgy tudom a gyík nem emlős, így vajmi kevés esély van rá, hogy melle legyen.
De ha melle is van, mit kell bántani? :(
3/10 anonim válasza:
Jó vékony lehet, ha gyiknak hivod. 😅 Bocs, de én a vastaghoz vagyok hozzaszokva, így ez a "gyik" terminológia számomra értelmezhetetlen volt.
4/10 anonim válasza:
Használsz borotvahabot a gyík mellének borotválásakor? Mert ha nem, akkor valószínűleg amiatt viszkethet szegény gyíknak a melle.
5/10 anonim válasza:
Érzékeny a bőröd. Lehet hogy túl sokszor húzod egy területen végig a borotvát, vagy váltanod kell másfajta borotvára és borotvahabra/zselére.
6/10 anonim válasza:
Attól is függ, mivel borotválod. (Egyébként normális.)
7/10 anonim válasza:
Normalis, nekem is ilyen. En hideg vizzel lemosom azt a reszt, az enyhiti kicsit nekem.
9/10 kokomfitty válasza:
Jól be kell kenni Pitralonnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!