Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, lányok tényleg kicsi...

Fiúk, lányok tényleg kicsi lenne a péniszem?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. A péniszem álló helyzetben mindössze 12 és fél centi.

2021. okt. 8. 22:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Az bizony nem nagy.
2021. okt. 8. 22:11
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha 28 evig nem volt kerdes benned most h jött?
2021. okt. 8. 22:13
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Akármilyen hihetetlen, kb ez az átlag. Legalábbis a való életben, és nem itt a gyakorin...

Egyébként elárulom, hogy a vastagság sokkal fontosabb, na meg a szexuális kultúra, a libidó, az állóképesség és a mozgáskultúra szintén.

Megboldogult lánykoromban volt olyan pasim, aki hihetetlenül büszke volt a 21 centijére, de kb ez volt a max, amit nyújtani tudott.

És volt egy, akié 12-13 cm körüli lehetett, valami hihetetlen jó volt az ágyban.

2021. okt. 8. 22:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy furcsa főleg a mai világban, de még szűz vagyok. Viszont nem rég találkoztam egy lánnyal és hát lehet, hogy "meg lesz". Ezért kérdeztem csak most.
2021. okt. 8. 22:18
 5/18 A kérdező kommentje:
3-as Szóval akkor nincs min aggódnom. Egyébként eléggé vastag. Csak hát ugye túl kicsi.
2021. okt. 8. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a méret teljesen oké, nekem 10,5-11 cm hosszú, átlagos vastagságú, de soha nem volt gondom ebből. Viszont a technikára eléggé rá kellett gyurnom néha, de komolyabb gondok nem jelentkeztek. Egyébként tényleg igaz, hogy az átlag 13 cm körül mozog. Szóval a tiéd teljesen jó. Miért kérdezted? Valaki azt mondta, kicsi?
2021. okt. 8. 22:23
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől fog múlni, hogy jó -e a szex. Nyilván nem nagy, de teljesen elfogadható méret.
2021. okt. 8. 22:27
 8/18 A kérdező kommentje:
6-os Nem, senki sem mondta még, hogy kicsi mivel már írtam, hogy szűz vagyok. Szóval így nem is tudják, hogy mekkora. De mivel most ilyen hosszú idő után először lehet rá esélyem, hogy egy lány láthatja kicsit aggódom.
2021. okt. 8. 22:35
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Őszinte leszek, van olyan akinek kicsi lesz. Nekem sincs sokkal nagyobb (14-15cm) és volt olyan lány aki kinevetett érte. De nem foglalkoztam vele (igaz akkor rosszul esettl és te se tedd. Ha valaki szeret, akkor úgy fog szeretni ahogy vagy. Ott a feleségem, amikor összejöttünk, sokáig nem vetkőzött le teljesen, mert szégyelte a szerinte kicsi melleit. Én pedig imádom őket, mert nem is kicsik, de nem is akkorák mint a felnőtt filmekben. Mindenkinek más jön be és ez így van jól. A legfontosabb, hogy te fogadd el magad, legyen önbizalmad és akkor nem lesz gond.
2021. okt. 9. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fütyi méret pont olyan mit a nőknek a cici méret.

Aki ez miatt depressziós annak mindegy hogy mit mondanak, úgy se hiszi el.

2021. okt. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!