Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akinek szintén körül van...

Akinek szintén körül van metélve a pénisze, a családjában mindenki tudja?

Figyelt kérdés
Nekem még gyerekkoromban csinálták meg, és mindenki tudja, sokszor kínos is volt, mikor szóba került..

2021. okt. 2. 11:00
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
Nekem a családba senki nem tudja. Egy két barátomnak meséltem el.
2021. okt. 9. 22:44
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
sajnos tudja mindenki hidd el ez valahogy előszeretet téma csaladon belül mintha egy ruharol beszélnének
2021. okt. 10. 00:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben észre sem veszi a legtöbb nő, tapasztalatból tudom. Orál közben sem érzi, hogy valami más. Volt olyan partner, akinek szex után mondtam meg, hogy körül metélt a cerka, akkor nézte meg jobban (sötétben szexeltünk). Én nem tagadom, hogy milyen a nemiszervem, de nem is dicsekszem vele. Akkor fakadtam ki, amikor egy társaságban előjött a téma és iszonyú ostobaságokat mondtak ezzel kapcsolatban. Akkor elmondtam, hogy nekem évek óta meg van csinálva.
2021. okt. 10. 14:45
 24/29 anonim ***** válasza:
69%
Nincs túrósodás a nyári hőségben a legjobb intimhigénia ellenére. Már ezért megérte volna megcsináltatni, mert a Jóisten próbára tett fitymaügyileg, ezért vállalni kellett a megaláztatást, ha utódnemzésre alkalmas állapotba akartam hozni magam. A családom tudja és látták is a strand férfiöltözőjében, de ott is a legtöbb helyen már kabinok vannak. Azért ez nem az a téma, amiről otthon is csacsognánk, de aztán az egyik unokaöcsémet az iskolaorvos szűrte ki, akkor szóba került az én műtétem is.
2021. okt. 17. 01:11
 25/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem meg van a kupak, de akkor sem túrosodik.....
2021. okt. 17. 06:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
A tisztántartás az embertől függ, a metélt cerkát jobban lehet hanyagolni, mert nem tud túrósodni. Természetesen egyik esetben sem normális, ha nem ápolják. 12 éve van a cerka metélve, nekem muszáj volt megcsináltatni, nem letapadt, hanem annyira kiszáradtam egy betegség következtében, hogy a fitymám teljesen összeszűkült és nem lehetett hátra húzni. Évekig halogattam a dolgot, mert szégyellős vagyok, aztán miután megcsinálták csak az a gondolat volt bennem, hogy mekkora hülye voltam, hogy évekig hanyagoltam. Akinek muszájból kell megcsináltatnia az ne halogassa, mert csak rosszabb lesz. Aki úgy gondolja, hogy "divatból" megcsináltatná az szerezzen be sok infót, olvasson róla, tájékozódjon, de NE ITT!!! Igen, ez egy olyan műtét, amit ha megcsináltat az ember, akkor utána nem lehet már visszacsinálni. Én hátrányát nem tudok, maximum annyit, hogy úgymond megcsonkítottak, de ennek oka és miértje volt, szükséges volt a műtét. Szex közben nagyobb a biztonság, olyan értelemben, hogy nincs fitymafék, ami elszakadjon, a partnereim csak akkor vették észre, hogy metélt a cerka, amikor elmondtam nekik. Akinek sokszor letapadt vagy több alkalommal volt már kisebb műtéten letapadás miatt, szerintem ő is csináltassa meg, nem éri meg bizonyos időnként ilyennel orvoshoz rohangálni.
2022. júl. 12. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:
87%
Majdnem, keresztanyámék nem tudják.
2022. aug. 11. 18:35
 28/29 anonim válasza:
100%
Nekem is olyan és gyerekkorban csinálták, de sosem volt beszédtéma... Ettől függetlenül a közeli családtagok tudták. Nincs ebben semmi rendkívüli.
2022. aug. 12. 10:01
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak anyáék és a tesóm. Unokatesók, keresztanyuék nem tudják.
2023. júl. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!