Akinek szintén körül van metélve a pénisze, a családjában mindenki tudja?
Figyelt kérdés
Nekem még gyerekkoromban csinálták meg, és mindenki tudja, sokszor kínos is volt, mikor szóba került..2021. okt. 2. 11:00
1/29 anonim válasza:
Azért van ott bőr mert ott lennie kell bőrnek... Minek lett levágva? Zsidó vagy mert akkor nem baj, de ha nem akkor feleslegesen lett levágva.
2/29 anonim válasza:
Azt szokták mondani hogy könyebb tisztitani meg jobb a szex.
No nem mintha a fityma körüli részt ne lehetne tisztitani, a szex meg igyis csodás ( :
3/29 anonim válasza:
1
Nem hobbiból csinálják..
A fiamé is körül lesz,mert rendellenessége van és műteni kellesz. Sanszos,hogy a fitymája bánja,de muszáj.
4/29 anonim válasza:
Kerdezz meg masik dokit is nem biztos h kelesz.
Am sajnos midenki tudja altalaban es ugy dumalnak rola mint 1 köröm vagas lenne közben testresz csonkitas
5/29 anonim válasza:
Miért lenne ez kínos? Nem értem.
6/29 anonim válasza:
mert nem beszelsz közöségben farkadrol sem a puncidrol ahogy nem is vetközöl le nezd mekkora vagy nez hogy milyen tag stb
7/29 anonim válasza:
látom nők megint lepontoztak férfiak rovatában :D imádtok itt lenni látom
8/29 anonim válasza:
4
Muszáj,hidd el,nekem is görcsben van a gyomrom. Nem szűkület vagy ilyesmi,elég komoly probléma van vele.
10/29 A kérdező kommentje:
Hát nem is szeretem, hogy ilyen, de ezen már nem lehet változtatn.
2021. okt. 2. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!