Akinek szintén körül van metélve a pénisze, a családjában mindenki tudja?
Figyelt kérdés
Nekem még gyerekkoromban csinálták meg, és mindenki tudja, sokszor kínos is volt, mikor szóba került..2021. okt. 2. 11:00
11/29 anonim válasza:
na látod még is rendben vagy te
12/29 anonim válasza:
Én nem csináltam/csinálok belőle titkot.
13/29 anonim válasza:
Nem csak a családomban, de még sok kolléga és barát is tudja. Ez amúgy sok pasinak "vágya", csak nem megy el megcsináltatni, mert fél a műtéttől.
14/29 anonim válasza:
#13 Ezt honnan gondolod, hogy sok pasinak ez a "vágya"? Közvéleményt kutattál?
15/29 anonim válasza:
Anno volt egy magyar weboldal, ami csak és kizárólag a körülmetéléssel foglalkozott (lehet, hogy a mai napig üzemel az oldal, nem tudom). Ott nagyon sokan írták, hogy megcsináltatnák, de félnek belevágni, biztos fáj, meg sokan szemérmesek. Nekem nem egy férfi ismerősöm mondta, hogy szívesen megcsináltatná. Sok előnye van, tisztábban tudod tartani a királyi hímvesszőt, nem szakad el a fitymafék. Ezt egyszer kell jól megcsináltatni utána az életben nincs gondod rá. Nekem meg kellett csináltani, mert egy betegség következtében kiszáradt a fitymám és nem tudtam hátra húzni. Ha előbb kutatok ezzel a témával kapcsolatban (sokat fórumoztam, videókat néztem, olvastam a témával kapcsolatban), akkor nagy valószínűséggel megcsináltattam volna úgymond magamtól is, nem csak a betegség hatására. Nem hallottam olyant, hogy valaki megbánta volna, hogy megcsináltatta. Nem vagyok orvos, tehát nem a saját malmomra akarom hajtani a vizet, de akinek megfordult a fejében, hogy megcsináltassa az vágjon bele nyugodtan. Szerintem a fogászat sokkal rosszabb...
16/29 anonim válasza:
15: "Sok előnye van, tisztábban tudod tartani a királyi hímvesszőt, nem szakad el a fitymafék."
blablabla... nem unjátok még ezt a bullshitet?
Nem, egyáltalán nem sok pasinak ez a vágya. Sőt, elárulok egy titkot: kábé senki nem vágyik arra, hogy megcsonkítsák, csak akinek elment az esze.
17/29 anonim válasza:
1, nem vágyam, nem is volt, nem is lesz
2, köszönöm tisztán tudom tartani
3, jó a sex, minden percét élvezem
Akkor most mi van?!
18/29 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolog, aki nem akarja az nem csináltatja meg. Én senkinek sem mondtam, hogy kötelező. Akinek meg kell csináltatni, mert beteg a nemiszerve ezen része az csináltassa meg mielőbb. 11 éve élek így, van tapasztalatom. Sajnos, nagyon sokan pattognak itt undorító stílusban úgy, hogy fotel kommentelők, nem járnak utána a dolgoknak, és csak azért okoskodnak itt, mert valamilyen okból kifolyólag nem szimpatikus nekik ez a téma. Én teljesen jó szándékkal írtam, nem vagyok emiatt különebb vagy büszke erre, de betegség miatt meg kellett műteni és csak pozitív dolgot tudok írni. Mindezt úgy írom, hogy voltam mindkét "oldalon" évekig, tehát van tapasztalatom rendesen. Amúgy nem tartottam közvélemény kutatást, de aki azt írta, hogy "Nem, egyáltalán nem sok pasinak ez a vágya. Sőt, elárulok egy titkot: kábé senki nem vágyik arra, hogy megcsonkítsák, csak akinek elment az esze." Neki üzenem, hogy gondolom ő gyorsan megkérdezett mindenkit és minden féri azt mondta neki, hogy szóba sem jöhet. Mint ahogy a kérdés is mutatja, ez egy olyan téma, amiről kevesen mernek és akarnak beszélni. Mielőtt beszáll valaki egy ilyen témába, előtte olvasson és tájékozódjon. Nulla tudással és tapasztalattal rendelkező "szakértők" ne szóljanak bele. Ennek a férfinek támogatás kell, nem pedig támadni, hogy mekkora hülye volt.
19/29 anonim válasza:
Nagyszüleim nem tudják, csak a szüleim. Nem kell mindenkinek tudni, akivel lesz szex, úgyis látja majd, mást meg miért érdekelne ?
20/29 anonim válasza:
#19 Ha egyáltalán észreveszi, hogy nem pont olyan mint a "megszekott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!