Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Párotok ülve, vagy állva...

Párotok ülve, vagy állva pisil? Férfire gondolok

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 09:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
nálunk kénytelen ülve pisilni a párom mert rosszul lett megcsinálva a wc és nem lehet felhajtani mert visszaesik, azt meg nem akarja hogy wc z közben megcsapja a farkát az ülőkével
2010. szept. 3. 23:34
 22/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok idióta és nemhiszem én sem hogy a pisilésnek és a szerelemnek köze van egymáshoz! Azért írtam mert AHOGY írtok a párotokról az a SÉRTŐ nem az hogy miről! Olyan mintha undorodnátok tőle,mintha nektek még nem cseppent volna le a pisi vagy nem szellentenétek! :) vagy tényleg nem? Na ezt nem hiszem! Szerencsés vagyok hogy az én párom "nem hord félre" de ha így lenne ,vele beszélném meg és nem írnák róla itt úgy mint aki undorodik tőle!!!!
2010. szept. 4. 13:41
 23/25 anonim válasza:
72%
Ez milyen kérdés már :)
2010. szept. 8. 10:21
 24/25 anonim ***** válasza:
87%
13:41-es te tényleg nem vagy százas! Senki nem írta, hogy undorodik a párjától, csak azt, hogy nem szereti a pisiszagot, és igen, van akinek a párja nem annyire tökéletes, mint a tiéd, hogy pontosan tud célozni! Hogy lehet ezt így félreérteni. Te tudod mi a kibeszélés fogalma? Nem hinném. Gondolom a válaszadók a párjukkal is megosztották,hogy miért szeretnék, ha mondjuk ülve pisilne. Ha ennyire túlfújod a dolgokat, jó lehet a párodnak lenni!
2010. szept. 8. 16:28
 25/25 anonim válasza:
36%
Hát én nem tudom de ha a hímnemü kutyám gugoló pózban pisilne gyorsan megtanítanám a rendes viselkedésre,mégis csak töke van.Igaza volt annak a hölgynek hogy ti nem tudjátok hogy mit írtok ,mert ezt egy társaságban elmondanátok a többi embernek szerintem úgyszájbavágna a fiutok hogy nem maradna fogatok.Következőleg ha bugyit hord egy pasi már az se lesz baj?Vagy dugjon tampont a tökébe,hogy ne csöpögjön!amelyik férfi ülve pisil inkább növesszen lukat.HaHaHa HAAAAA vesztesek
2010. szept. 8. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!