Párotok ülve, vagy állva pisil? Férfire gondolok
Ülve, de ha pl. elmegyünk szórakozni/kocsmázni/stb akkor persze állva pisil. Bár már az elején szólt, hogy otthon csak ülve szokott, igazából felesleges volt, mivel nagyon sokszor egymás előtt (nyitott ajtónál) szoktunk pisilni, szóval le se tagadhatná... Megmondom őszintén nekem jobban tetszik ülve, mint állva, ezzel nem veszít a férfiasságából, sőt.
Egy barátnőm volt pasija is mondta egyszer, hogy ülve szokott (szintén a szagok, stb. miatt)
Nem értek pár előttem hozzászólót, mert pl. ha nagy dolguk van, a fiúk is szoktak ülni a wc-n, és nem hiszem el, hogy ha közben esetleg rájuk jön a pisilés, félmunkát végezve felállnak és úgy vizelnek, csak mert a pasik úgy szoktak.. Szóval szerintem már minden fiú pisilt életében ülve, az más dolog, hogy vannak akik ragaszkodnak továbbra is az állva pisiléshez.
Természetesen ülve! A páromnak is könnyebb a takarítás így!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!