Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek miért nem akar...

Szerintetek miért nem akar néhány férfi piszoárt használni?

Figyelt kérdés
Sok helyen 1 wc fülke van és egy csomó piszoár. Ez logikus, a piszoárnál gyorsan lehet végezni. Ennek ellenére gyakran a WC fülke előtt kanyarog a sor.
2021. szept. 15. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Mert kakilni akarnak, erre nem jöttél rá !!!
2021. szept. 16. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Használom ha kell, de én sem vagyok tőle elragadtatva, ha állnak mellettem. Sokan örülnének, ha a sok méregdrága márványcsempe és drágakő helyett, inkább nagyobb faldarabokra költenék a pénzt az egyes piszoárok között, ami tetőtől talpig eltakarja, állnak-e egyáltalán melletted...
2021. szept. 17. 00:46
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Én nem akarom, sem hallani, sem látni, se érzékelni azt, hogy mások mellettem állnak és húgyoznak. Nem normális dolog.
2021. szept. 17. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag azért szoktam inkább a rendes wc-t választani ha lehet, mert ott általában van wc papír és meg tudom törölni a farkamat. Amúgy mindegy lenne.
2021. szept. 21. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan esetem hogy egy szórakozóhelyen már megittam ezt-azt (tehát elvileg az alkohol oldott a gátlásaimon) és ugye nagyon elfogott a vizelhetnék. Bementem a wcbe ahol volt egy ülő wc ajtóval meg egy szűk helyre bepréselt 2 vagy 3 piszoár. Én mentem valaki mellé vagy utánam állt mellém valaki ezt már nemtudom de azt igen hogy egy rohadt csepp nem jött ki. Pedig ott álltam fél percig. Ez nagyon kellemetlen volt. Úgy teli tartályal mentem ki. Egyszerűen nem ment, pedig kellett nagyon.
2021. szept. 27. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Gátlásosak az emberek, köztük én is. Én sem szeretek odaállni ha már valaki van, föleg ha nagyon közel vannak. De pl van hogy azt használom, de csak akkor ha nagy hely van és nincsenek sokan. Pl a hungexpón van ilyen wc, van ott vagy 10 piszoár szóval ha nincs nagy tömeg bent akkor van elég távolság másokhoz képest hogy nyugodtan végezzem a dolgom.

Amúgy érdekes ez, anno az ókori rómaiaknál bevett szokás volt hogy a nyilvános wc-k amolyan szociális központosk is voltak. Egymás mellett ültek az emberek a budin és megbeszélték a napi dolgokat. 😀 Érdekes hogy hogy meg tud változni a társadalom. Tudomásom szerint a középkorban már nyoma se volt az ilyen szokásnak.

2021. szept. 29. 13:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
én egyszerűen nem tudok pisilni még most 40 évesen sem, ha van ott valaki idegen (haver nem zavar). és nem az a bajom hogy meglátják a farkam más férfiak, nincs abban semmi, egyszerűen nem jön. énekelhetek neki, mondogathatom hogy pisss pisss :D, akkor se. sörözőben se. fülkében igen. érdekes módon bokorba meg igen
2021. szept. 29. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

én személy szerint jobban szeretem a piszoárt mint a nyilvános fülkés wc-ket. piszoárnál legalább nem kell a sok kilincset meg zárat össze fogdosni, ki tudja ki milyen kézzel fogdossa össze előttem.

szerencsére nem zavar ha esetlegesen állnak mellettem

2021. szept. 29. 21:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!